Ο πεθερός της προσέφερε 30.000 δολάρια για να παρατήσει τον σύζυγό της


Sportime Team

Ο πεθερός της προσέφερε 30.000 δολάρια για να παρατήσει τον σύζυγό της


Μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι τα πεθερικά της πρόσφεραν ένα τεράστιο ποσό για να παρατήσει τον άντρα της και υπήρξε ένας σημαντικός λόγος που αποφάσισε να τα πάρει.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αυστραλία, αλλά εκείνος, ο Τζέρεμι, ήταν από το Surrey στην Αγγλία και η σχέση ήταν βραχώδης από την αρχή. Όταν η γυναίκα απροσδόκητα έμεινε έγκυος, της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Ένιωσε ότι τα πεθερικά της δεν την συμπάθησαν από την αρχή επειδή ήθελαν μια ωραία κλασσική κοπέλα από την Αγγλία. «Δεν ήμουν σίγουρη αν με συμπαθούσαν επειδή είχα «παγιδέψει τον Τζέρεμι με το μωρό του» (τα λόγια τους) ή απλά επειδή ήθελαν να επιστρέψει στην Αγγλία», είπε.

Όλα ξεκίνησαν στα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Τζέμα. Τότε, ο σύζυγός της άρχισε να κάνει διάφορα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Αν και λέει ότι ποτέ δεν την χτύπησε, σκέφτηκε ότι είχαν αρχίσει να αναπτύσσουν μια «άσχημη ψυχραιμία» και πολλές φορές θα της έριχνε πράγματα που έκανε τον «φόβο της να μεγαλώνει».

Έτσι, όταν τα πεθερικά της ήρθαν σπίτι τους και έμειναν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και της προσέφεραν μια διέξοδο – το σκέφτηκε σοβαρά.

Υποστήριξε ότι ο μπαμπάς του Τζέρεμι, ο Ρόμπερτ, της ζήτησε να πάνε μια βόλτα στο πάρκο και έτσι πήρε την κόρη της σε ένα καρότσι.

«Αναρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόμουν για ένα μικρό κίνητρο για να «απελευθερώσω τον Τζέρεμι από τη σχέση μας. Είπα,«Θέλετε να με πληρώσετε για να χωρίσω μαζί του;» Ο Ρόμπερτ με κοίταξε στο πρόσωπο και είπε: «Ναι».

Αρχικά της πρόσφερε 20.000 δολάρια, αλλά η γυναίκα είπε ότι του ζήτησε να το ανεβάσει στα 30.000 δολάρια και συμφώνησε.

«Την επόμενη εβδομάδα, τα χρήματα εμφανίστηκαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό και είπα στον Τζέρεμι ότι τον άφησα», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν μια διέξοδος από τη δυστυχισμένη σχέση.

Αν και δεν ήξερε αν ανακάλυψε ποτέ τι έκαναν οι γονείς του, εκείνος επέστρεψε στην Αγγλία μετά τον χωρισμό.

Είπε ότι εξακολουθούν να κρατάνε επαφή και τους στέλνει φωτογραφίες από την κόρη τους, αλλά δεν αισθάνεται «ενοχές για τον εαυτό της» – και έχει χρησιμοποιήσει τα χρήματα για ένα διαμέρισμα για τις δυο τους.

ΠΗΓΗ:madata.gr

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news