Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Παναγία των Παρισίων: Ένα παιχνίδι βοηθά στην ανακατασκευή της

Sportime Team
Παναγία των Παρισίων: Ένα παιχνίδι βοηθά στην ανακατασκευή της

Θλίψη σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων, με αποτέλεσμα μεγάλο κομμάτι της να έχει καταστροφή. Η κυβέρνηση της Γαλλίας όμως, μαζί με αρκετούς γνωστούς επιχειρηματίες που έκαναν τεράστιες δωρεές, τόνισαν πως ο ναός θα επανέλθει στις παλιές του δόξες. Σε αυτή την προσπάθεια μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται...

Θλίψη σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων, με αποτέλεσμα μεγάλο κομμάτι της να έχει καταστροφή.

Η κυβέρνηση της Γαλλίας όμως, μαζί με αρκετούς γνωστούς επιχειρηματίες που έκαναν τεράστιες δωρεές, τόνισαν πως ο ναός θα επανέλθει στις παλιές του δόξες.

Σε αυτή την προσπάθεια μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται ότι θα έχει η γνωστή εταιρία παιχνιδιών, Ubisoft.

Ναι καλά ακούσατε! Συγκεκριμένα η δημιουργός του Assassin’s Creed: Unity, το οποίο διαδραματίζεται στην Γαλλία, θα παραδώσει όλο το υλικό που είχε χρησιμοποιήσει για την καταγραφή της εκκλησίας, που βρίσκεται μέσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει αναλυτική έρευνα στο εξωτερικό και εσωτερικό από την Παναγία των Παρισίων, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αληθοφανές μέσα σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον σχεδιασμό της, η εταιρία χρησιμοποίησε 3D Mapping και σκαράρισμα με λέιζερ, ώστε να είναι πραγματικά αψεγάδιαστα όλα, κάτι που φαίνεται και στο παρακάτω υλικό.

Έτσι όλα αυτά θα δοθούν στα συνεργία που θα αναλάβουν το έργο, όταν γίνει το μέγεθος της ζημιάς γνωστό και αρχίσει η ανακατασκευή της.

https://twitter.com/joeparlock/status/1117876546755354628

Δημοφιλη Αρθρα