Δείτε γιατί

Πολυτελείς επαύλεις…Όλοι το έχουμε σκεφτεί!Όλοι θα τις θέλαμε…Σχεδόν!

Αλλά πάντα ως δια μαγείας μόλις δεις κάτι αντίστοιχο  θα σκεφτείς και το ενδεχόμενο του στοιχειωμένου!Και αυτό δεν έχει πλάκα!!!

Μερικές από τις παρακάτω επαύλεις ανήκουν σε εκείνες που κανείς δεν θέλει να αγοράσει και δίκαια!Μεταξύ των οποίων και:

7 – Το Cambusnethan House, Σκωτία.

Πάνω στο βόρειο Lanarkshire είναι αυτό το πανέμορφο κάστρο που ολοκληρώθηκε το 1820 και χτίστηκε για την οικογένεια Lockart. Το ολόκληρο κάστρο χτίστηκε σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις τους, μέχρι την οικογενειακή κορυφή, η οποία εξακολουθεί να είναι εμφανής κατά την είσοδο στο κάστρο και σε κάθε κιγκλίδωμα της σκάλας. Η κορυφή είναι μια εικόνα κλειδαριάς και καρδιάς, μετά το επώνυμό τους. Υπάρχει ένας μύθος που λέει την ιστορία των προγόνων αυτής της οικογένειας που έφεραν την καρδιά του Ρόμπερτ Μπρους, βασιλιά των Σκωτών, πίσω από τους Αγίους Τόπους. Κανείς δεν έχει καταλάβει αυτό το κάστρο από το 1984, καθώς η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί τόσο άσχημα, είναι πολύ επικίνδυνη.

6 – Κάστρο Pidhirtsi, Ουκρανία

Αρχικά χτίστηκε ως σπίτι αναψυχής, αυτό το ginormous κάστρο ανήκε σε έναν υψηλόβαθμο πολωνικό στρατιωτικό διοικητή. Κατασκευάστηκε από το 1635 έως το 1640 και οι κήποι του παλατιού λέγεται ότι έχουν αναπνοή. Υπάρχουν επίσης δύο εκκλησίες για τους λόγους. Στις αρχές του 20ου αιώνα το παλάτι υπέστη μαζική αποκατάσταση και οι ιδιοκτήτες το μεταμόρφωσαν σε μουσείο. Το ιστορικό μουσείο Lviv ανέλαβε το κάστρο και τελικά δόθηκε στην Πινακοθήκη Lviv, η οποία αγωνίζεται με χρήματα για να ανακαινίσει το κάστρο σωστά. Το κόστος για την επισκευή αυτού του κτιρίου είναι αστρονομικό, και ρίχνει σε μερικά φαντάσματα, και έχετε ένα κάστρο που θα παραμείνει unsellable για πολλά χρόνια που έρχονται.

Δείτε το βίντεο: