Αυτό μας έλειπε τώρα. Ρώσσοι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν αρχαίους ιούς, 50,000 ετών, με το να παίρνουν βιολογικό υλικό απολιθωμάτων.

Αυτό μας έλειπε τώρα. Ρώσσοι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν αρχαίους ιούς, 50,000 ετών, με το να παίρνουν βιολογικό υλικό απολιθωμάτων.

Αυτό μας έλειπε τώρα: Ρώσσοι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν αρχαίους ιούς, ακόμα και 50,000 ετών, με το να παίρνουν βιολογικό υλικό απο απολιθώματα απο ζώα  που βρέθηκαν σε παγωμένες περιοχές

Μέχρι στιγμής τα πειράματά τους γίνονται με μαμούθ, ρινόκερους, σκυλιά, άλογα κλπ όλα φυσικά ηλικίας χιλιάδων ετών.

Ο σκοπός ειναι να μελετηθούν οι ιοί των αρχαίων χρόνων και οι μηχανισμοί τους.

Αλλά φυσικά όλοι ξέρουμε πως αυτό μπορεί να καταλήξει σε μια συμπαθητική νέα πανδημιούλα

@katy.supergirl

😱##foryoupage ##fyp ##foryou ##viral ##foryourpage ##russian ##funnyvideos ##tiktok ##foru

♬ Любимка – NILETTO

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Μη φωτογραφίζεστε με τα γατάκια σας. Υπάρχει λόγος και μάλιστα πολύ σοβαρός. Μην! Μην! Μην! Δεν θα το πιστέψετε, αλλά είναι αλήθεια!
Σε μια πάρα πολύ σημαντική έρευνα προχώρησαν φοιτητές του Boise State University. Μελετώντας φωτογραφίες, αντιδράσεις, σχόλια κλπ χιλιάδων ανδρών στο internet κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν ένας άντρας φωτογραφίζεται μαζί με τη γάτα του τότε αυτόματα γίνεται λιγότερο ελκυστικός. Συνεπώς είναι SOS για τους Αντρες μη φωτογραφίζεστε με το γατάκι σας.

Την έρευνα πραγματοποίησε η Dr. Shelly Volsche μαζί με έναν ψυχολόγο από το πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, όταν μια γυναίκα βλέπει μια φωτογραφία ενός άνδρα μαζί με μια γάτα αυτόματα συμπεραίνει πως ο άνδρας είναι λιγότερο αρρενωπός και στα μάτια της είναι λιγότερο ελκυστικό με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί να τον γνωρίσει.

Διαβάστε επίσης:

SOS για Αντρες, μη φωτογραφίζεστε με το γατάκι σας

Το απόλυτο post : Βαθμολογούμε τους χιονάνθρωπους σας

Αυτό μας έλειπε τώρα. Ρώσσοι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν αρχαίους ιούς