Η γυναίκα από το Τέξας η οποία είχε τα μεγαλύτερα νύχια στον κόσμο τα… έκοψε μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Η Ayanna Williams από το Χιούστον του Τέξας, είναι η γυναίκα να τα μεγαλύτερα νύχια στον κόσμο, τα οποία δεν έκοψε για 30 και πλέον χρόνια.

Μάλιστα, το 2017 είχε καταφέρει να μπει στα ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια σε ένα χέρι, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί.

Συνέχισε να τα μεγαλώνει μέχρι και σήμερα σπάζοντας κάθε ρεκόρ, με την εικόνα βέβαια εκτός από εντυπωσιακή να είναι και λίγο… τρομακτική.

«Μεγαλώνω τα νύχια μου εδώ και μερικές δεκαετίες. Είμαι έτσι, έτοιμη για μια νέα ζωή. Ξέρω ότι θα τους λείψω, αλλά έφτασε η ώρα – ήρθε η ώρα να φύγουν»», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει από παλιά είχε λατρεία με τα νύχια της και το εντυπωσιακό είναι πως όταν αποφάσισε να τα βάψει έκανε κάποιες μέρες να το καταφέρει, ξοδεύοντας 3-4 μπουκάλια με βερνίκι για νύχια.

Δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπιζε στην καθημερινότητά της, αποφάσισε τελικά να τα κόψει πηγαίνοντας σε δερματολόγο ο οποίος με ειδικό μηχάνημα τα έκοψε.

«Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις που έκανα. Στο μυαλό μου προετοιμαζόμουν πάντα για το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνω για να μη κάνω κακό στον εαυτό μου σε περίπτωση που χτυπήσω τα νύχια μου. Είμαι ενθουσιασμένη που τα κόβω γιατί κάνω μία νέα αρχή».

Πηγή: unilad.co.uk