VIRAL

Το έκανε μπροστά στο αυτοκίνητο του Google Street. Απλά, Επικός

Οι απίθανες φάρσες στο αυτοκίνητο της Google Street. Η τελευταία μας έρχεται από έναν Αυστραλό έφηβο. Ξάπλωσε κι έκανε τον νεκρό
Το έκανε μπροστά στο αυτοκίνητο του Google Street. Απλά, Επικός

Ο νεαρός Αυστραλός κατέκτησε το δίκτυο εν ριπή οφθαλμού και οι χρήστες το αποκαλούν το κατόρθωμά του «επικό». Όταν η ομάδα των Χαρτών Google φωτογράφισε την περιοχή όπου μένει, ο έφηβος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα πρωτότυπο αστείο. Αυτό πρέπει να είναι στα βιβλία ιστορίας, γράφουν στο TikTok.

Οι Χάρτες Google δίνουν πολλές δυνατότητες. Δεν είναι μόνο το GPS και η δυνατότητα αναζήτησης διαφόρων αντικειμένων στην περιοχή. Μπορούμε να πούμε ότι οι Χάρτες Google έχουν επίσης φέρει επανάσταση στο ταξίδι. Χάρη στην επιλογή Street View, μπορούμε να δούμε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη χωρίς να μετακινούμαστε από τον υπολογιστή.

Η υπηρεσία ενημερώνει συνεχώς τη βάση δεδομένων της και τα αυτοκίνητα της Google που είναι εξοπλισμένα με κάμερες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, φωτογραφίζοντας τη γύρω περιοχή από το επίπεδο του δρόμου . Στις φωτογραφίες που απαθανάτισαν , μπορείτε συχνά να δείτε ανθρώπους να εκτελούν καθημερινές δραστηριότητες, οι περαστικοί συχνά πιάνονται σε αστείες έως και ντροπιαστικές καταστάσεις.

Το έπαιξε νεκρός μπροστά στο αυτοκίνητο της Google. Το βίντεο έχει 18 εκατομμύρια προβολές

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταγράφονται στις κάμερες κατά λάθος, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να απαθανατιστούν από το συνεργείο της Google . Οι φαρσέρ το βλέπουν ως ευκαιρία. Ένας Αυστραλός έφηβος που αποφάσισε να δώσει την πινελιά του με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Όταν ένα όχημα της Google έκανε καταγραφή στη γειτονιά του, στην πόλη Iluka της Νέας Νότιας Ουαλίας τον Νοέμβριο, ο Heath Slater είχε ένα σχέδιο. Στη θέα του χαρακτηριστικού οχήματος με κάμερα στην οροφή, το αγόρι έτρεξε μπροστά από το σπίτι της οικογένειάς του και … ξάπλωσε με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο.

Λίγους μήνες μετά, η βάση δεδομένων χαρτών της Google ενημερώθηκε και οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν πλέον να δουν τον Χιθ να βρίσκεται στο δρόμο του καθώς περιηγούνται στους δρόμους της Iluka. Το θέαμα είναι αρκετά τρομακτικό, γιατί το αγόρι μοιάζει σαν να είναι νεκρό.

Ο Χιθ ήταν πολύ περήφανος για την ιδέα του και πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο έδειχνε τον εαυτό του να περιμένει να φτάσει η κάμερα. Η αποφασιστικότητα και η εφευρετικότητα του αγοριού εκτιμήθηκαν από τους χρήστες του Διαδικτύου. Μέσα σε τρεις ημέρες, το βίντεο έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 18 εκατομμύρια φορές. Στην ενότητα σχολίων κάτω από το βίντεο, οι έπαινοι για τον τρελό έφηβο πολλαπλασιάζονται.

 

@heathy_piip The reveal is out !!! #streetview #australia #googlemapsfun #googlemaps #googleearth ♬ original sound – Owen

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.