×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Viral: Η επική πρόταση γάμου εν μέσω καραντίνας (vid)


    Γεωργία Τσιαρλή

Viral: Η επική πρόταση γάμου εν μέσω καραντίνας (vid)


Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της καραντίνας, τα σχέδιά των ανθρώπων έχουν μπει στον «πάγο», όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για ένα ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη, το οποίο έγινε viral.

Ένας άνδρας, ο PJ Bruno επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Jaz Zepatos, μετά από 3 χρόνια σχέσης. Μάλιστα, είχε διοργανώσει ολόκληρη υπερπαραγωγή για την πρόταση. Η μητέρα της είχε αγοράσει εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη για το μοναδικό event, ενώ οι φίλοι της θα περίμεναν σε διπλανό δωμάτιο. Όλο αυτό θα αποτυπωνόταν σε βίντεο για ενθύμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλάμα με drone που έχει φωνή Στεφάνου Χίου (vid)

Ωστόσο, το ξέσπασμα της πανδημίας χάλασε την προετοιμασία στον νεαρό άνδρα. Το ζευγάρι πήγε στους γονείς του στο Ντέλαγουερ, ενώ ο ίδιος κρατούσε το δαχτυλίδι στην τσέπη του. Όμως, ο PJ Bruno είχε μια ιδέα: Να κάνει πρόταση γάμου στην Jaz ενώ η οικογένειά της και οι φίλοι τους παρακολουθούσαν κρυφά μέσω βιντεοκλήσης.

@jazzepatosMy best friend proposed to me in quarantine with all of our friends and family secretly watching on video chat 😭💍😱 ##surpriseproposal ##engaged

♬ original sound – jazzepatos