Ξεκατίνιασμα επί σκηνής για τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία: Η φιναλίστ άρπαξε το «στέμμα» από τη νικήτρια


Sportime Team

Ξεκατίνιασμα επί σκηνής για τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία: Η φιναλίστ άρπαξε το «στέμμα» από τη νικήτρια


Χάος επικράτησε μετά την ανακοίνωση της νικήτριας του τελικού στον διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία, με μια εκ των φιναλίστ να αρπάζει το «στέμμα» από τη νικήτρια υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτή στην οποία θα έπρεπε να απονεμηθεί ο τίτλος.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά την ανακήρυξη της 31χρονης Έλεν Σαντάνα ως της γυναίκας με τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία. Αφού της πέρασαν τη σχετική κορδέλα στη σκηνή όρμηξε η 27χρονη Αλίνε Ούβα, άρπαξε την κορδέλα, τη φόρεσε και άρχισε να φωνάζει ότι αυτή είναι η μοναδική συμμετέχουσα με 100% φυσικά οπίσθια.

Τα οπίσθια της κυρίας Ούβα είναι 5 εκ. πιο μεγάλα από τα 110 εκ. των οπισθίων της νικήτριας. Η «αντάρτισσα» υποστήριξε ότι υπήρξε σαμποτάζ στο τελικό αποτέλεσμα, με το επιχείρημα ότι η ίδια είχε κερδίσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού, και επέμεινε ότι τα δικά της οπίσθια ήταν τα μοναδικά που δεν είχαν ενισχυθεί χειρουργικά.

«Υπάκουσα όλους τους κανόνες και τα δικά μου οπίσθια είναι τα μοναδικά που είναι 100% φυσικά. Εκπροσωπώ τα φυσικά Βραζιλιάνικα οπίσθια και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό. Και οι τρεις φιναλίστ είναι ψεύτικες, τα οπίσθια τους είναι απόλυτα σιλικονάτα και αυτό είναι άδικο» δήλωσε η Ούβα μετά το χαμό που προκάλεσε στη σκηνή.

Από την πλευρά της η νικήτρια εμφανίστηκε ψύχραιμη δηλώνοντας ότι «πήρε την κορδέλα γιατί δεν μπορεί να μου πάρει τον τίτλο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και μου αξίζει ο τίτλος γιατί έχω τα πιο σφιχτά οπίσθια».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική ανατροπή στον διαγωνισμό, τον τελευταίο αυτού του είδους που διεξάγεται στη Βραζιλία, καθώς στην τρίτη θέση αναδείχθηκε μια τρανσέξουαλ. Η Πάουλα Ολιβέιρα για την οποία οι υπόλοιπες υποψήφιοι είχαν ζητήσει να αποκλειστεί παρά τα 117 εκατοστά των οπισθίων της, μέχρι πριν από έξι χρόνια ήταν άνδρας.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν μεταξύ άλλων μια αστυνομικός, μια μεσίτρια και μια δημοσιογράφος.

Για την ιστορία ο διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια του 2019 θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

πηγή: protothema.gr


Sportime Extras