Αρναούτογλου καιρός: Αίθριος με μπόρες στα ορεινά για τη Δευτέρα (16/5)

Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου.

Αρναούτογλου καιρός: Όπως μας ενημερώνει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐουθα είναι γενικά αίθριος με μια μικρή αστάθεια στα ορεινά.

Η μέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει πολύ καλά στις περισσότερες περιοχές. Η αστάθεια του καιρού περιορίζεται στις ορεινές περιοχές καθώς εκεί υπάρχει η πιθανότητα για μπόρα σύντομης όμως διάρκειας στα ορεινά της βορειοανατολικής Ελλάδας και της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στις περισσότερες περιοχές γύρω στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις μέγιστες τιμές της τους 31 με 32 βαθμούς στο εσωτερικό της χώρας και τα ηπειρωτικά ενώ στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τον Έβρο και τη δυτική Ελλάδα να μην ξεπερνάει τους 26 με 27 βαθμούς κελσίου.

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου για το πως θα εξελιχθεί ο καιρός σήμερα:

Η  πρόγνωση του καιρού κατά τόπους από την ΕΜΥ:

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.