.

Με έκτακτη ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σοβαρή επιδείνωση του καιρού στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας. 

Αρναούτογλου Καιρός: ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα (11/10) στο προφίλ του στο Facebook, ότι εντός της εβδομάδας που κυλάει ο καιρός θα σημειώσει μεγάλη επιδείνωση.

Μάλιστα κάνει έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας να βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να έχουν καθαρίσει τα φρεάτια και τα ρέματα στην περιοχή τους. Κι αυτό καθώς προφανώς αναμένουμε ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Αρναούτογλου Καιρός: Παρακάτω η πρόγνωσή του και το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3

«Πιο σοβαρή η επικείμενη επιδείνωση του καιρού προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε.

Έκκληση σε όλους τους Δήμους της χώρας τα επόμενα δύο 24ωρα για έλεγχο και προληπτικο καθαρισμο ρεμάτων, φρεατίων αλλά και για παρεμβάσεις στην κοίτη ποταμών για την αντιμετώπιση κινδύνων απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα που ενδεχομένως να προκύψουν από τις προς το παρόν απρόβλεπτης έντασης και διάρκειας αλλά εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να εκδηλώνονται κυρίως κατά τη διάρκεια της Πέμπτης και της Παρασκευής 14-15 Οκτωβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας!». σημειώνει στην ανάρτησή του ο Αρναούτογλου.

Και η ανάρτησή του