Αρναούτογλου Καιρός

Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει τα καιρικά φαινόμενα για τα επόμενα 24ωρα

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει με λεπτομέρειες την εξέλιξη στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αύριο Τρίτη θα παραμείνει ο καιρός βροχερός.  Τα περισσότερα και τα πιο έντονα φαινόμενα θα τα έχουμε στην κεντροανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή σε περιοχές της Θεσσαλίας, της βορειοανατολικής Στερεάς. Τα φαινόμενα περιμένουμε να ενταθούν αρκετά, μαζί και οι χιονοπτώσεις.

Αναμένεται να ρίξει πολύ χιόνι πάνω από τα 1200 με 1300 μέτρα σε όλα τα ορεινά και κυρίως στα κεντροβορειοδυτικά τμήματα αλλά και στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα αναμένονται χιονοπτώσεις στις πολύ ορεινές περιοχές.

Επίσης, θα υπάρξει η τάση να πέσουν και κάποια χιόνια κάτω από τα 1000 μέτρα το απόγευμα της Τρίτης στη βορειοανατολική χώρα.

Τα Δωδεκάνησα παραμένουν στις πολύ σκούρες αποχρώσεις του μετεωρολογικού χάρτη και για μία ακόμα φορά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Την Τρίτη στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανότατα πρόσκαιρα θα έχουν μεγάλη ένταση. Οι άνεμοι από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ισχυρές βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μέρη  καταιγίδες. Χιόνια αναμένονται στα γύρω ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κινείται από τους 5 έως τους 11 βαθμούς Κελσίου.

Αρναούτογλου Καιρός – Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος: