ΚΑΙΡΟΣ

Φωτιά: Σημαντικό – Δείτε πως θα εξελιχθούν οι άνεμοι στην Αθήνα

Θετικά νέα για το θέμα των πυρκαγιών στην Ελλάδα καθώς οι άνεμοι θα εξασθενήσουν προς την Κυριακή (5/6/2022).
Φωτιά: Σημαντικό – Δείτε πως θα εξελιχθούν οι άνεμοι στην Αθήνα

Φωτιά: «Σήμερα είχαμε δυνατούς ανέμους στο Νομό Αττικής, οι ριπές ξεπερνούσαν ακόμα και τα 8 μποφόρ», είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ τόνισε πως σιγά – σιγά οι άνεμοι θα αρχίσουν να υποχωρούν.

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και η Ελλάδα δοκιμάζεται ήδη από τις φωτιές που ξέσπασαν σε Βούλα, Γλυφάδα και Κερατέα.

Ωστόσο ο καιρός φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα γίνει σύμμαχος τόσο των πυροσβεστικών αρχών όσο και των πολιτών. Κι αυτό καθώς σύμφωνα με τους μετεωρολόγους οι άνεμοι από το βράδυ του Σαββάτου (4/6) και την Κυριακή (5/6) θα εξασθενήσουν και δεν θα πνέουν με δυνάμεις μεγαλύτερες των 4 μποφόρ (ίσως φτάσουν και τα 5-6 μποφόρ, αλλά για μικρά χρονικά διαστήματα) στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας τουλάχιστον.

Εν αντιθέσει δηλαδή με τους ισχυρούς και θυελλώδεις ανέμους που είχαμε σήμερα (4/6), οι ριπές των οποίων έφταναν κάποιες στιγμές ακόμη και τα 8 μποφόρ, κάνοντας το έργο των αρχών εξαιρετικά δύσκολο προκειμένου να σβήσουν την κάθε φωτιά που παρουσιαζόταν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό δελτίου καιρού
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.