ΚΑΙΡΟΣ

Καύσωνας: Τα ίδια και την Πέμπτη (5/8) – Το δελτίο καιρού

Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, γεγονός που φέρνει τους πολίτες της χώρας στα όριά τους.
Καύσωνας: Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, γεγονός που φέρνει τους πολίτες της χώρας στα όριά τους.

Καύσωνας: Οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021, γεγονός που φέρνει τους πολίτες της χώρας στα όριά τους.

Το δελτίο καιρού από το Meteo.gr:

«Ισχυρός καύσωνας με μέγιστες θερμοκρασίες στους 44-46 βαθμούς Κελσίου. Υψηλές ελάχιστες και πολύ έντονο αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα. Δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει ισχυρός καύσωνας, ενώ σε πολύ υψηλά επίπεδα θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ιδιαίτερα στα αστικά κέντρο όπου το αίσθημα δυσφορίας θα είναι πολύ έντονο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 40-43 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 19 έως 43-46, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 42-43 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 39-41, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 40-43 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί – βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε συνθήκες καύσωνα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς ως 3 μποφόρ απο διάφορες διευθύνσεις, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται ενίσχυση των ανέμων από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 40-42 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συνθήκες καύσωνα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις και από το μεσημέρι νότιοι – νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 37-39 βαθμούς».

 

Διαβάστε ακόμη:

Καύσωνας: Έρχονται βροχές και χαλάζι το Σαββατοκύριακο – Μετά ξανά καύσωνας! Αναλυτικά η πρόγνωση

Μεγάλη φωτιά στη Μεσσηνία: Εκκενώνονται χωριά – Απειλείται το Διαβολίτσι

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μάχη να μην περάσουν οι φλόγες στον αρχαιολογικό χώρο

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ