ΚΑΙΡΟΣ

Κακοκαιρία Petar: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» την Κυριακή (6/8) – Πως θα προστατευτούμε από τα επικίνδυνα φαινόμενα

Ποιες περιοχές θα πλήξη η κακοκαιρία Petar την Κυριακή (6/8).
Κακοκαιρία Petar: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» την Κυριακή (6/8) – Πως θα προστατευτούμε από τα επικίνδυνα φαινόμενα

Καιρός: Ως τις πρώτες πρωινές ώρες θα της Κυριακής 6 Αυγούστου 2023 θα συνεχίσει να πλήττει την Ελλάδα η «Κακοκαιρία Petar» η οποία προέρχεται από την Ιταλία.

Το ευχάριστο είναι οτι τα φαινόμενα θα είναι σαφώς πιο ήπια σε σχέση με αυτά που είχαμε το Σάββατο και έπληξαν σταδιακά ντα νησιά του Ιουνίου (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Ιθάκη, Παξοί), την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία.

Πλέον από τα ξημερώματα της Κυριακής (6/8) αναμένουμε τα φαινόμενα στη δυτική χώρα θα εξασθενήσουν.

Πιο συγκεκριμένα έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Στη συνέχεια, από τις πρωινές έως τις προμεσημβρινές ώρες σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη και στα ορεινά ηπειρωτικά. Από το μεσημέρι αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Κακοκαιρία Petar: Πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες και πως θα προφυλαχτούμε από αυτήν

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Petar: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» την Κυριακή (6/8) – Πως θα προστατευτούμε από τα επικίνδυνα φαινόμενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.