ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός (3/9): Βροχές και καταιγίδες και το Σάββατο – Ως και 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Ιόνιο

Βροχές παραμένει ο Σεπτέμβρης και το Σάββατο όπου αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά.
Καιρός (3/9): Βροχές και καταιγίδες και το Σάββατο – Ως και 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Ιόνιο

Καιρός (3/9): Όπως αναφέρει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας. Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο.

Αναλυτικότερα το Σάββατο (3/9/2022) αναμένουμε νεφώσεις αναμένονται στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Το μεσημέρι και απόγευμα τοπικές νεφώσεις να αναπτυχθούν κυρίως στα υπόλοιπα ορεινά ηπειρωτικά, στα ορεινά της Κρήτης αλλά και σε ηπειρωτικές πεδινές περιοχές.

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το πρωί στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία και στο Βόρειο Αιγαίο όμως μετά το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα στα ανατολικά της Θεσσαλίας και στη Στερεάς, στην Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης.

Καιρός (3/9): Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Αττική: Αναμένονται νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα οπότε υπάρχει και πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αναμένονται νεφώσεις που σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως το πρωί και ενδεχομένως το μεσημέρι στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 20 έως 31, στη Θεσσαλία από 21 έως 32, στην Ήπειρο από 16 έως 30, στη Στερεά από 19 έως 32, στην Πελοπόννησο από 18 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 29, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 20 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 34, στις Κυκλάδες από 20 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 30 και στην Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.




Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Ετοιμαζόμαστε για νέα κακοκαιρία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Ετοιμαζόμαστε για νέα κακοκαιρία!

Προειδοποιεί για τα όσα έρχονται ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζουν τα δεδομένα – Εκτοξεύεται η θερμοκρασία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζουν τα δεδομένα – Εκτοξεύεται η θερμοκρασία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για την εβδομάδα που ξεκινάει.

Καιρός
Καιρός: Μας «πάγωσε» ο Τάσος Αρνιακός: «Χειμωνιάτικος καιρός για ακόμη δύο εβδομάδες!»

Μας «πάγωσε» ο Τάσος Αρνιακός: «Χειμωνιάτικος καιρός για ακόμη δύο εβδομάδες!»

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη (15/5), αλλά και τις επόμενες εβδομάδες από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Φτάνει στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Εκεί θα δούμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Φτάνει στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος – Εκεί θα δούμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Εκτοξεύεται η θερμοκρασία – Μεγάλη προσοχή!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Εκτοξεύεται η θερμοκρασία – Μεγάλη προσοχή!

Προειδοποιήσεις ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει το θερμόμετρο – Έρχονται σκόνη και λασποβροχές!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ανεβαίνει το θερμόμετρο – Έρχονται σκόνη και λασποβροχές!

Ο καιρός φτιάχνει αλλά δε θα λείψουν βροχές και αφρικανική σκόνη.

Καιρός
Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού του Τάσου Αρνιακού που δεν θέλαμε να ακούσουμε – Με βροχές και αέρα θα «πιάσουμε τον Μάη»!

Η πρόγνωση του καιρού του Τάσου Αρνιακού που δεν θέλαμε να ακούσουμε – Με βροχές και αέρα θα «πιάσουμε τον Μάη»!

Η πρόγνωση του καιρού του Τάσου Αρνιακού για την 1η Μαΐου 2025.

Καιρός
Καιρός: Η πρόγνωση Αρναούτογλου για όλην την εβδομάδα!

Η πρόγνωση Αρναούτογλου για όλην την εβδομάδα!

Ξεκάθαρο ο Αρναούτογλου!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός