Καιρός Αρναούτογλου: Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ από τη Δευτέρα (1/11) θα έχουμε υγρασία, ομίχλη, αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για τον καιρό της Δευτέρας (1/11) και της νέας εβδομάδας γενικότερα.

Καιρός Αρναούτογλου: Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου από τη Δευτέρα (31/10) θα έχουμε ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα με την «είσοδο» του νέου μήνα θα πάμε από τους Βοριάδες στους Νοτιάδες, έχοντας παράλληλα αυξημένη υγρασία, περιορισμένη ορατότητα και αρκετές ομίχλες.

Την Τρίτη (2/11) θα σημειωθούν μάλιστα τοπικές βροχές και εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν λίγο περισσότερο θα είναι οι κάτοικοι στα Δωδεκάνησα.

Τα ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας θα επηρεάσουν και κάποιες περιοχές στα Κεντρικά και Βόρεια, αλλά και νησιωτικές.

Παράλληλα θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας και σε γενικές γραμμές στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι καλός.

Ολα αυτά την ώρα που το φαινόμενο «Μεσογειακός Κυκλώνας» μετατρέπεται πλέον σε βαρομετρικό χαμηλό και αποχωρεί από την Ελλάδα.

Καιρός Αρναούτογλου: Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook

«Απο τους βοριάδες στους νοτιάδες από Δευτέρα: Αυξημένη υγρασία, περιορισμένη ορατότητα, αρκετές ομίχλες και

άνοδος της θερμοκρασίας καθώς μας πλησιάζουν θερμές αέριες μάζες! Πρόσκαιρες οι τοπικές βροχές την Τρίτη

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως και τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδα στα αναλυτικά δελτια καιρού
της ΕΡΤ3: ΔΕΥ-ΠΑΡ 16:45 & 22:45

Για να μη χάνετε τον… καιρό σας».

Σε άλλη ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει:

«Λίγο περισσότερο προσοχή χρειάζεται κατά την ταπεινή μου άποψη κυρίως στην περιοχή των Δωδεκανήσων καθώς τα φαινόμενα εκεί θα διατηρηθούν μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες της Δευτέρας!

Πρόσκαιρα άστατος θα καταστεί ο καιρός από τη Δευτέρα το βράδυ στα δυτικά και την Τρίτη κατά τόπους στα Κεντρικά και βόρεια αλλά και ανατολικά νησιώτικα τμήματα! Δείτε την κίνηση των φαινομένων νεφώσεων και βροχών στο βίντεο της ΕΡΤ3…

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτγολου».

Καιρός Αρναούτογλου: Δείτε το δελτίο καιρού για τη νέα εβδομάδα από το 10:35 του βίντεο