.

Σε βροχερή εβδομάδα μπαίνουμε από Δευτέρα (7/6) καθώς θα έχουμε βροχές σε ηπειρωτικά και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της μέρας

Καιρός: Σε βροχερή εβδομάδα μπαίνουμε από τη Δευτέρα (7/6) καθώς θα σημειωθούν βροχές στα ηπειρωτικά και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας.

Αναλυτικά τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2021 ο καιρός θα είναι βροχερός. Συγκεκριμένα αναμένουμε μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πιο ορεινά τμήματα της βόρειας Πελοποννήσου, στα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς Ελλάδας, και από το ύψος της κεντροβόρειας Θεσσαλίας και της κεντροβόρειας Ηπείρου και βορειότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν ακόμα και πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές.

Στα νότια της Πελοποννήσου, στο Ιόνιο και σε όλο το Αιγαίο ο καιρός θα είναι σαφώς καλύτερος, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική τη Δευτέρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα πυκνώσουν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι – απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται στα ορεινά της βορειοδυτικής Αττικής να σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, από το μεσημέρι ως το απόγευμα, θα σημειώνονται μπόρες, βροχές, και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Δείτε παρακάτω τη πρόγνωση από το MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σβάρνας: «Ψήνεται» πρόταση από το εξωτερικό

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σέλβιν Μακ, έφυγε για τις ΗΠΑ

Survivor αποχώρηση 6/6: Αυτόν θα υποδείξει ο νικητής της ασυλίας!

Καιρός
0°C
φορτώνει...
N/A
N/A
N/A