ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες!

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και αύριο, Δευτέρα (26/12), αναμένεται να διατηρηθεί το... καλοκαιρινό σκηνικό.
Καιρός: Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες!

Καιρός: Ηλιόλουστο θα είναι το σκηνικό και αύριο, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, αφού σε ολόκληρη τη χώρα θα κυριαρχήσει ο ήλιος με ελάχιστες εξαιρέσεις και τοπικές συννεφιές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Παράλληλα, παγετός θα σημειωθεί τοπικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Καιρός: Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες!

Αττική: Περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, αλλά στα δυτικά, ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 13 βαθμούς, στην Κρήτη από 4 έως 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 15, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.