ΚΑΙΡΟΣ

«Κρούει καμπανάκι» ο Τάσος Αρνιακός: «Προειδοποιητικές βροχές, επείγουν οι εργασίες στη Θεσσαλία!»

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακός
«Κρούει καμπανάκι» ο Τάσος Αρνιακός: «Προειδοποιητικές βροχές, επείγουν οι εργασίες στη Θεσσαλία!»

Ο Τάσος Αρνιακός ζητάει την  επίσπευση των έργων αποκατάστασης στην Θεσσαλία, καθώς ο καιρός θα συνεχίσει με κάποιες βροχές σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η συγκεκριμένη περιοχή που επλήγει σφοδρά από την κακοκαιρία Daniel.

Ο γνωστός μετεωρολόγος εξήγησε ότι προς το παρόν αυτές οι βροχές και οι μπόρες δεν θα είναι δυνατές, πρόσθεσε όμως ότι με το Φθινόπωρο και τον χειμώνα να πλησιάζουν, η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

Αναλυτικότερα, ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 είπε: «Ήπιες προειδοποιητικές, προς το παρόν βροχές στα βουνά της Βόρειας και Κεντρικής χώρας, θα περιοριστούν προς παρόν, δίνοντας χρόνο για τις όποιες επείγουσες εργασίες  ανασυγκρότησης στον πολύπαθο και πλημμυρισμένο Θεσσαλικό κάμπο. Το βαθύ Φθινόπωρο πλησιάζει και καταλαβαίνετε. Για την Τρίτη (19/9) αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό  στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη, με σύντομες μπόρες κυρίως στα βουνά. Βοριάδες στα δυτικά, 2-4 μποφόρ, στα ανατολικά 4-6, στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με τάση εξασθένησης το βράδυ. Θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 με 33,34 βαθμούς Κελσίου».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού όπως την έδωσε ο Τάσος Αρνιακός


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.