ΚΑΙΡΟΣ

«Πόλεμος» μετεωρολόγων για τη νέα κακοκαιρία: Θα έχουμε νέο κατακλυσμό από την Παρασκευή ή όχι; (vid)

Έντονη διαφωνία ανάμεσα στους μετεωρολόγος για το αν θα έχουμε νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή (29/9)
«Πόλεμος» μετεωρολόγων για τη νέα κακοκαιρία: Θα έχουμε νέο κατακλυσμό από την Παρασκευή ή όχι; (vid)

Σε αμηχανία βρίσκονται οι Έλληνες πολίτες καθώς μετά τις κακοκαιρίες Daniel και Elias υπάρχουν αναφορές από κάποιους μετεωρολόγους, σύμφωνα με τις οποίες θα έχουμε νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή (29/9) είτε απλά θα επιδεινωθεί και πάλι ο καιρός, καθώς ο Elias θα συνεχιστεί.

Διαβάσατε στο Sportime ότι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί ο Μαρουσάκης ότι δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με την κακοκαιρία Elias, καθώς θα υπάρξει νέα επιδείνωση μπροστά μας!

Έρχεται τώρα όμως ένας άλλος μετεωρολόγος, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας να διαφωνήσει απόλυτα με τον συνάδελφό του λέγοντας πως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό. Οτι δηλαδή δεν πρόκειται για έχουμε νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή και πώς αντιθέτως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει ότι «τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία».

«Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook.

Την ίδια ώρα ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί να είμαστε σε επιφυλακή για την κακοκαιρία Elias, αναφέροντας και πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα.


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.