ΚΑΙΡΟΣ

Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας προειδοποιεί για τις κακοκαιρίες που έχουμε μπροστά μας.
Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»

Για τα όσα έχουμε να δούμε τους επόμενους μήνες μας προειδοποίησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτηση που έκανε στα social media.

Συγκεκριμένα, μετά τα όσα ζήσαμε με την κακοκαιρία Daniel, που σκόρπισε το θάνατο σε ανθρώπους και ζώα, ενώ προκάλεσε τεράστιες καταστροφές, πλέον έχουμε νέο… καμπανάκι.

Ο μετεωρολόγος του OPEN τόνισε ότι τις επόμενες μέρες δε θα έχουμε αξιοσημείωτα φαινόμενα, ωστόσο μέσα στο φθινόπωρο να υπάρξουν κακοκαιρίες με τροπικά χαρακτηριστικά.

«Με θυελλώδεις βοριάδες ξεκινά η νέα εβδομάδα οι οποίοι όμως από αύριο αλλά κυρίως Τετάρτη και στη συνέχεια θα υποχωρήσουν σημαντικά. Κατά τ’ άλλα δεν αναμένονται αξιόλογα καιρικά φαινόμενα για τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο μάλιστα να σημειώνει και άνοδο».

Τονίζει, δε, πως φέτος το φθινόπωρο «κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες μιας και από αρκετά νωρίς σημειώνουμε κάθοδο αρκετά ψυχρών αερίων μαζών κάτι το οποίο στατιστικά θα το περιμέναμε από Οκτώβρη και μετά.

Καθώς αυτές οι πιο ψυχρές αέριες μάζες θα αλληλοεπιδρούν με τις πολύ θερμές θάλασσες της Μεσογείου είναι δυνατόν να δημιουργήσουν πολύ ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία είναι δυνατόν να λάβουν ακόμη και τροπικά χαρακτηριστικά», είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.