Το πρωτοσέλιδο του σαββατιάτικου e-Sportime (1/10) είναι φυσικά αφιερωμένο στην ΑΕΚ που βίωσε μια μαγευτική βραδιά εγκαινίων στην OPAP Arena

Το πρωτοσέλιδο του σαββατιάτικου e-Sportime (1/10) είναι φυσικά αφιερωμένο στην ΑΕΚ που βίωσε μια μαγευτική βραδιά εγκαινίων στην OPAP Arena

e-Sportime (1/10): Μετά από 19 χρόνια, η ΑΕΚ απέκτησε ένα σπίτι – στολίδι, το οποίο είναι ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης.

Η OPAP Arena εγκαινιάστηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια και μέσα από αυτή η φλόγα του ελληνισμού και της προσφυγιάς θα συνεχίσει να καίει άσβεστη.

Η Ενωση επέστρεψε εκεί που ανήκει, στα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτό το γήπεδο θα αποτελέσει έναν νέο φάρο στην ιστορία του συλλόγου. Μια αθλητική παλιγγενεσία έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime είναι αφιερωμένο σ’αυτή.

Το να είναι κανείς ΑΕΚ σημαίνει πολλά πράγματα. «Κι όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε σημασία, αν η Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως δεν είχε εξαρχής μπολιάσει τους φίλους της με την ίσως πιο συναισθηματική – υπέρ το δέον ενίοτε – νοοτροπία», γράφει στην τελευταία σελίδα ο Σπύρος Γιαννόπουλος.

e-Sportime (1/10): Η αντίστροφη μέτρηση για Ελ Αραμπί και η αγγλική ομάδα για Πασχαλάκη

Η Στήλη των Παρασκηνίων επιστρέφει για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με τα πιο λαχταριστά νέα στο εσωτερικό των ομάδων.

Τι συμβαίνει με Ελ Αραμπί και ποια απόφαση θα πρέπει να πάρει ο Μίτσελ για τον Μαροκινό μέχρι τον Ιανουάριο;

Παράλληλα, διαβάστε ποια ομάδα της Premier League… μπάνισε τον Πασχαλάκη και ήταν έτοιμη να κάνει κρούση για να τον αποκτάσει!

Διαβάστε ακόμα για το asset του Ολυμπιακού που δεν φτουράει μέχρι στιγμής, την ανανέωση Μπράμπετς που πρέπει να γίνει… χθες και τα αργά αντανακλασικά του Μπότο στην αγορά των μεταγραφών.

Όλες οι ερωτήσεις σας, βρίσκουν απάντηση σε αυτή την στήλη!

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και τα πιο σημαντικά points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5. Και φυσικά τη σελίδα μας για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και τον στίβο.

Ο ΧΟΣΕ έχει τις πιο ψαγμένες συμβουλές για betting.

Στην τελευταία σελίδα μπορείτε να δείτε τι… αλιεύσαμε στα social media.

Κατεβάστε την e-Sportime 1-10-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.