e-sportime (12/4) : Τι κάνουμε τώρα Εργκίν και Σαρπ Αταμάν με το Παναθηναϊκός – Εφές;
Κόντρα στο παρελθόν του ο Εργκίν Αταμάν στο Παναθηναϊκός – Εφές και η e-sportime (12/4) αναρωτιέται τι θα κάνει ο γιος του Σαρπ!
e-sportime (12/4) : Και τώρα τι κάνουμε; Ο Εργκίν Αταμάν σίγουρα δεν ήθελε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Εφές. Όχι πως έχει τίποτε να φοβηθεί, συναισθηματικό είναι το θέμα. Ακόμα πιο δύσκολο για τον διάσημο γιο του Τούρκου κόουτς, Σαρπ.
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα και θα παίξει με την Εφές στα play-off. Άσχετο βέβαια αυτό, το τι θα έκανε ο ίδιος δηλαδή στο παιχνίδι του, με το τι αντίπαλος έτυχε τελικά στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Δεδομένα αυτό δεν το ήθελε ο Εργκίν Αταμάν. Την Εφές δηλαδή. Την ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο διαδοχικές Ευρωλίγκες και πιθανώς να είχε και μία 3η αν δεν ήταν η διακοπή από τον κορονοϊό.
Αγαπημένη ομάδα όχι μόνο του Τούρκου τεχνικού, αλλά και του διάσημου γιου του, Σαρπ, ο οποίος πολλές φορές παρακολουθεί παιχνίδια φορώντας τις φανέλες και των δύο ομάδων. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στην Τουρκία για παράδειγμα την είχε δει με το προπονητικό μπλουζάκι της Εφές εσωτερικά και απέξω την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται να πράξει το ίδιο και στα πλέι οφ για την πρόκριση στο Final 4. Διότι, από τη μία είναι η αγαπημένη του ομάδα και από την άλλη ο πατέρας του με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έχει δεθεί.
Αυτό βέβαια, το συναισθηματικό κομμάτι του Αταμάν και τα παιχνίδια με την Εφές είναι το λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή μπροστά του για να καταφέρει να προκριθεί στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι.
Η τουρκική ομάδα έχει και τη «φανέλα» πια και την ποιότητα των παικτών για να κάνει τη ζημιά. Ορθά ο Αταμάν είπε αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση πως πρέπει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι του ο πρωταθλητής Ευρώπης για να πάρει την πρόκριση…
e-sportime (12/4) : Παρασκήνια και πολλά ακόμα…
Η Euroleague είχε τη μερίδα του λέοντος αυτές τις μέρες για τις ελληνικές ομάδες. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν αυτό που ήθελαν στη βαθμολογία: Το πλεονέκτημα και πάνε παρακάτω στην πορεία τους.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές εξελίξεις. Τα παρασκήνια είναι ξανά στην… πόρτα σας, όπως κάθε Σαββατοκύριακο με αρκετές αποκαλύψεις. Η σεζόν δεν έχει πολύ δρόμο ακόμα, άλλωστε.
- Τι θα κάνει η ΑΕΚ με τον Βίντα
- Ποιο είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού με τον Κάρμο
- Ο ΠΑΟΚ σκέφτηκε να πάρει πρώην παίκτη του, αλλά…
- Πάει για Έλληνα παίκτη ο Άρης
Μαζί και προγνωστικά στοιχήματος από το Χοσέ και μια σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, όπως και η καθιερωμένη… βόλτα στον κόσμο του ίντερνετ.
Κατεβάστε την e-Sportime (5/4/2025) μέσω Mailchimp με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.
Το πρωτοσέλιδο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.