Το e-Sportime της Πέμπτης (18/8) είναι αφιερωμένο στις τρεις μεγάλες επιτυχίες των Στεφανίδη, Χρήστου και Γκολομέεβ στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου και Υγρού Στίβου

Το e-Sportime της Πέμπτης (18/8) είναι αφιερωμένο στις τρεις μεγάλες επιτυχίες των Στεφανίδη, Χρήστου και Γκολομέεβ στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου και Υγρού Στίβου

e-Sportime (18/8): Τρία μετάλλια, δύο ασημένια και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός της Ελλάδας την Τετάρτη (17/8) στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ, Απόστολος Χρήστου στα 5ομ. ύπτιο και Κριστιάν Γκολομέεβ τρίτος στα 50μ. ελεύθερο έκαναν ξανά περήφανη την Ελλάδα.

Όπως είναι φυσικό, το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης (18/8) είναι αφιερωμένο σε αυτά τα παιδιά που παλεύουν υπό δύσκολες συνθήκες για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας.

«Το χαμόγελο των τριών παιδιών είναι επίσης κάτι το αδιαπραγμάτευτο. Και το χαμόγελο θα συνεχίσει να υπάρχει είτε στις επιτυχίες, είτε στις αποτυχίες», γράφει ο Σπύρος Γιαννόπουλος στην τελευταία σελίδα.

Μαζί μας και το stime.gr, όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την παραλία και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

e-Sportime (18/8): Κάτι «ψήνει» ο Σαββίδης και κάτι βλέπει στον Κόνραντ η Μπαρτσελόνα

Φορτσάτος ο Agent Greek με νέα για όλες τις ομάδες. Τι… καλό φέρνει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ;

Γιατί η Μπαρτσελόνα πιστεύει το ξεπέταγμα του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και γιατί μπορεί να τον φέρει στο τέλος της σεζόν ξανά στην Βαρκελώνη;

Τέλος, ΑΕΚ και ROGON πυκνώνουν τη συνεργασία τους, με αφορμή τη μεταγραφή του Αρόλντ Μουκουντί;

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και τα πιο σημαντικά points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5.

Ο ΧΟΣΕ έχει τις πιο ψαγμένες συμβουλές για betting αλλά και ότι συμβαίνει στο αγαπημένο μας αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime 18-8-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.