Πρωτοσέλιδο e-Sportime 24/10/21

Το e-Sportime της Κυριακής (24/10) στέκεται στο πώς ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ούτε τώρα να κάνει αυτό που έπρεπε μακριά από τη Λεωφόρο.

e-Sportime (24/10): Ο ψυχωμένος Αστέρας Τρίπολης ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να φύγει ξανά με σκυμμένο το κεφάλι ως φιλοξενούμενος.

e-Sportime (24/10): Είναι άλλος στη Λεωφόρο και άλλος μακριά από αυτή. Όσο καλός και κυνικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Παναθηναϊκός στο γήπεδό του, τόσο προβληματικός είναι όταν φεύγει από εκεί. Χθες στην Τρίπολη το επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά. Μπορεί να βρήκε γκολ εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Είδε τον Αστέρα να του κάνει ανατροπή και έφυγε με άδεια χέρια από την Αρκαδία. Το e-Sportime σας έχει όλα όσα πρέπει να κρατήσετε από ακόμα μια κακή έξοδο του «τριφυλλιού».

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Κι όλα αυτά ενώ ξημέρωσε μια μέρα που περιμένουμε πώς και πώς. Το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει προφανώς από… χιλιόμετρα, αλλά ο Βόλος κέρδισε το δικαίωμα να τον αντιμετωπίζουμε ως απόλυτα ικανό να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ. Τι άλλο έχει το σημερινό μενού; Τι είχε χθες; Η Κυριακή είναι ωραία με το e-Sportime για παρέα! Το πριν και το μετά των αγώνων, όπως πρέπει να είναι. Προφανώς αυτό επεκτείνεται και στο μπάσκετ, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ενώ βέβαια και πάντα έχουμε πολύ ψηλά στην ατζέντα μας την καθημερινότητα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Και last but not least, τη στήλη των Παρασκηνίων, ένα δισέλιδο που φωνάζει «είδηση» σε κάθε του λέξη.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Παρέα μας, στο πρωτοσέλιδο, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Στη «βιτρίνα» της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας έχουμε συντροφιά και τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία Interwetten.

Κατεβάστε την e-Sportime 24-10-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.