Το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής του e-Sportime (30-9) είναι αφιερωμένο στην ανακοίνωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Ολυμπιακό!

Το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής του e-Sportime (30-9) είναι αφιερωμένο στην ανακοίνωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον Ολυμπιακό!

e-Sportime (30/9): Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν έναν γκολκίπερ ικανό να κάνει τη διαφορά και να αντικαταστήσει τον Βάτσλικ και τον βρήκε.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, υπέγραψε για 1+1 στους Πειραιώτες και κάλυψε το κενό που άφησε ο Τσέχος πορτιέρε με τον τραυματισμό του.

Μια εξέλιξη που έχει και… μεταφυσική εξήγηση.

«Κι όμως, κάπου εκεί, επήλθε το μεταφυσικό του πράγματος. Ονομάστε το timing, μοίρα, κάρμα, συναστρία, σύμπραξη του σύμπαντος ή όπως αλλιώς θέλετε. Με τον Βάτσλικ να τραυματίζεται στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Τσεχίας με την Ελβετία και να μένει εκτός δύο – τρεις μήνες εκτός δράσης, το καμπανάκι της ενίσχυσης ήχησε σαν σάλπιγγα επιστράτευσης», γράφει στην τελευταία σελίδα ο Σπύρος Γιαννόπουλος.

e-Sportime (30/9): Ο παίκτης που θα γίνει agent και ο… κομμένος από τον Μίτσελ

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Τελικώς, ποιος agent βρισκόταν πίσω από την πρόταση από τα Εμιράτα για τον Ντανιέλ Μαντσίνι;
Επίσης, ποιος θα ποδοσφαιριστής με το πέρας της καριέρας του το 2023, θα φορέσει το κοστούμι του agent; Θα σας πέσουν τα… μαλλιά!
Τέλος, ποιος παίκτης που ήταν να υπογράψει, τελικώς ξέμεινε εκτός Ρέντη και τελικώς δεν θα συνεργαστεί με τον Μίτσελ;
Όλες οι απαντήσεις σας θα βρουν απάντηση σε αυτή τη στήλη!
Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και τα πιο σημαντικά points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5. Και φυσικά όλα τα νέα από τον χώρο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΧΟΣΕ έχει τις πιο ψαγμένες συμβουλές για betting.

Κατεβάστε την e-Sportime 30-9-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.