ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (5/6): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Τα ίδια και τα ίδια

To e-Sportime της Κυριακής (5/6) κάνει zoom σε ένα θέμα που μας πονάει διαχρονικά…
e-Sportime (5/6): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Τα ίδια και τα ίδια

e-Sportime (5/6): Σε Βούλα, Γλυφάδα και Κερατέα οι πυρκαγιές ήρθαν να «κάψουν» ξανά τις όποιες ελπίδες πως κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χώρα.

Τα καλοκαίρια διαδέχονται το ένα το άλλο, οι λέξεις ωστόσο της στενάχωρης αυτής ιστορίας και αφήγησης με φόντο τη φωτιά δεν αλλάζουν, κατ’ ελάχιστο. Η Ελλάδα καίγεται και οι αρμόδιοι κάνουν σαν τίποτα να μην μπορούσε να προβλεφθεί.

Οι φωτιές που ξέσπασαν εντός του νομού Αττικής ξεγυμνώνουν για πολλοστή φορά αυτό που (θα θέλαμε να) αποκαλούμε κρατική προνοητικότητα. Και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε… Τα ίδια και τα ίδια. Κούραση, απογοήτευση και θλίψη. Ως πολίτες νιώθουμε «μόνοι».

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την παραλία και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

eSportime (5/6): Οι ξενιτεμένοι μας στο… μικροσκόπιο!

Η στήλη των Παρασκηνίων επιστρέφει για το δεύτερο από τα καθιερωμένα εβδομαδιαία ραντεβού, ξανά με πολύ δυνατά θέματα, αποκαλυπτικά και «καυτά». Μας έχει νέα για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, τον Χρήστο Τζόλη και τον Βασίλη Ζαγαρίτη, τρία δηλαδή από τα ξενιτεμένα μας παλικάρια. Δεν παραλείπεται, εννοείται, η διεισδυτική ματιά και σε μερικά από όσα συμβαίνουν εντός συνόρων, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας – απ’ όλα έχει αυτή η φοβερή και τρομερή στήλη!

Παρέα μας και η BENOSTAN με τη μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο. Μαζί και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια, όπως και ο μουσικός Οργανισμός OGDOO.

Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, σας περιμένουν και επιλεγμένα points από την επικαιρότητα του ελληνικού BIG-5 και της Basket League. Ο Γιάννης Τεριλίδης, από μεριάς του, μας ξεναγεί στον πάντα ιδιαίτερο και ρομαντικό κόσμο του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Τα νέα του στίβου βρίσκονται, επίσης, σε περίοπτη θέση. Ο ΧΟΣΕ, τέλος, έχει τις πιο δυνατές συμβουλές για στοίχημα, αυτήν την εποχή κινείται κατά βάση σε ρυθμούς Nations League.

 

Κατεβάστε την e-Sportime 5-6-2022 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.