×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Ξάνθης


    Λευτέρης Παυλίδης

ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της Ξάνθης


Ανακοινώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ η τιμωρία της Ξάνθης, αναφορικά με την αλλαγή του μετοχικού καθεστώτος της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε πως επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 χιλιάδες ευρώ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».

Όσον αφορά την ανάκληση της άδειας της Ξάνθης, αποτελεί επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportime.gr, όπως είχε γράψει στις 17 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως δεν έχει τελειώσει η Ξάνθη όσον αφορά τα θέματα που εκκρεμούν. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για τη μεταβίβαση των μετοχών, εντός των 10 ημερών που προβλέπεται από το νόμο.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται η νέα συνεδρίαση της ΕΕΑ, για να παρθεί και η απόφαση για τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα