×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρούπα: «Εταιρία Σαββίδη και Συγγελίδης, ζήτησαν την Ξάνθη» (ηχητικό)


    Δημήτρης Μαργωμένος

Μαρούπα: «Εταιρία Σαββίδη και Συγγελίδης, ζήτησαν την Ξάνθη» (ηχητικό)


Στο Metropolis μίλησε η Ειρήνη Μαρούπα αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με ΠΑΟΚ και Ξάνθη μετά τις αποκαλύψεις του ONE TV. Το μέλος της ΕΕΑ δήλωσε πως εταιρία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη και ο Συγγελίδης είχαν ζητήσει άδεια να πάρουν την Ξάνθη.

Άδεια η οποία είχε χορηγηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τη συγκεκριμένη εταιρία η Ειρήνη Μαρούπα δεν την κατονομάζει, χωρίς να αποκλείεται να αναφέρεται στην INSPORTS, η οποία πήρε άδεια τον Μάρτιο και είναι η εταιρεία στην οποία ανήκει η Ξανθη από τον Μάρτιο.

Αναλυτικά ολόκληρη η συνέντευξη της Ειρήνης Μαρούπα…

«Την άκουσα την Καταγγελία, θα σας πω. Καταρχάς πρώτα ο σταθμός σας, το Metropolis, που είχα κάνει συνέντευξη με τον κ. Καμόρα, μου είχε κάνει την ερώτηση αυτή. Επειδή αφορούσε προγενέστερο διάστημα της παρουσίας μου στην επιτροπή, δεν ήξερα τα πραγματικά περιστατικά και είχα πει πως θα το διερευνήσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΕΑ: «Προτεραιότητα στην υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης»

Πράγματι , την προηγούμενη εβδομάδα ερεύνησα αυτά τα πράγματα και έμαθα -θυμάστε πως εμένα με είχε αποπέμψει από την επιτροπή και επανήλθα- Μάρτιο λοιπόν σε καιρό που δεν είχα επανέλθει, είχε ζητήσει άδεια εταιρία συμφερόντων Σαββίδη και ο Συγγελίδης, να πάρουν την Ξάνθη. Πράγματι είχε χορηγηθεί η άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία όμως έμαθα πως δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Δηλαδή ποτέ δεν πήρανε την ομάδα. Έμεινε στον κ. Πανόπουλο.

Στη συνέχεια, αυτό που είχε να κάνει με την καταγγελία του Metropolis, εγώ είχα μάθει πως υπήρχε μια ιδιαίτερη αναστάτωση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης , που σηματοδοτεί ενδεχόμενη αλλαγή συμφερόντων. Είπα στην επιτροπή πως πρέπει να το δούμε αυτό, να καλέσουμε τους ανθρώπου, να δούμε γιατί δεν υλοποιήθηκε η άδεια που χορήγησε η επιτροπή και να δούμε αν έχει γίνει κάτι άλλο που έχουμε εμείς από τις προσλαμβάνουσες που μόλις σας εξήγησα. Ήμασταν στη φάση να ερευνήσουμε την άδεια που είχε δοθεί, σήμερα όμως έσκασε το ζήτημα και εμείς έχουμε επόμενη συνεδρίαση στις 17 Δεκεμβρίου.

Αθλητικές εγκαταστάσεις δεν απαγορεύεται να είναι άλλου. Μπορεί να είναι δικές μου οι εγκαταστάσεις και να τις παραχωρώ με μίσθωμα ή χωρίς μίσθωμα, με κάποιους όρους δικούς μου, χωρίς όρους σε όποια ομάδα θέλω. Αυτό που είναι σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι αν υπάρχει κάποιο παρένθετο πρόσωπο, αν δηλαδή άλλος παριστάνει πως είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και άλλος στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτήτης. Αυτό αποδεικνύεται από τα πραγματικά περιστατικά και τους εμπλεκόμενους.

Επειδή δεν έχω διαβάσει εφημερίδες, έμαθα από δημοσιογράφους πως υπάρχει αυτό το ζήτημα και κυρίως δεν έχω διαβάσει, ούτε την καταγγελία του Ολυμπιακού θα μου επιτρέψετε να μην έχω καμία άποψη για το θέμα και να μην πω κάτι παραπάνω. Όμως, ο αθλητικός νόμος σίγουρα ενδιαφέρεται αν κάποιος ασκεί ο ίδιος τη διαχείριση της ομάδας που έχει ή κάποιος άλλος για λογαριασμό του. Επίσης υπάρχουν και κάποιες δεσμεύσεις από τον αθλητικό νόμο δεν μπορεί εγώ και ο αδελφός μου να έχουμε δύο ΠΑΕ, γιατί προφανώς υποβόσκει εκεί το πρόβλημα της συνεννόησης μεταξύ μας για επωφελία των ομάδων μας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα