×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ξάνθη: Η σούπερ πρόταση στον Γιάκολις


Αντώνης Τσιράκης

Ξάνθη: Η σούπερ πρόταση στον Γιάκολις


Έπαιξε σχεδόν για τις μισές ομάδες της Super League 1. Ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους δεν προχώρησε σε καμία. Το βασικότερο ήταν το οικονομικό. Η Ξάνθη, όμως, φαίνεται πως την τελευταία στιγμή πάει για το colpo grosso.

Βλέποντας πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα ο Αντόνιο Γιάκολις φλερτάρει με το να μείνει στο… ράφι. Ο ΑΠΟΕΛ δεν τον υπολογίζει, ο παίκτης έχει ενημερωθεί και γνωρίζει και ποιο θα είναι το ποσό της αποζημίωσης. Περίπου στις 70.000 ευρώ θα πάρει ο Κροάτης. Την όλη κατάσταση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ξάνθη.

Η πρόταση που του κατέθεσε, μάλιστα, είναι ενδεικτική των προθέσεών της. Οι Θρακιώτες χτίζονται με το σκεπτικό ότι θα είναι περαστικοί από τη Super League 2. Γι’ αυτό και κάνουν οικονομικές υπερβάσεις. Για τη σεζόν που μας έρχεται προσφέρουν στον 28χρονο εξτρέμ 100.000 ευρώ, ενώ εάν ανέβουν του χρόνου οι αποδοχές του θα φτάσουν τις 150.000 ευρώ!

Τέτοια χρήματα δεν μπορούσε να βρει έως τώρα σε καμία άλλη ελληνική ομάδα ο Γιάκολις. Απόλλων Σμύρνης και Βόλος δεν έφταναν έως εκεί, όπως και ο Παναιτωλικός. Το ενδιαφέρον των δύο πρώτων έχει πάψει να υφίσταται, ενώ στο Αγρίνιο φαίνεται ότι θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια. Δεδομένου, όμως, ότι προσφέρουν λιγότερα χρήματα, μοναδικό δέλεαρ είναι ότι αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία. Άμεσα αναμένεται να απαντήσει στην Ξάνθη ο ποδοσφαιριστής.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα