×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ξάνθη: Τι ισχύει με τους δικούς της βαθμούς


    Λευτέρης Παυλίδης

Ξάνθη: Τι ισχύει με τους δικούς της βαθμούς


Η απόφαση του CAS αναφορικά με την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ, μπορεί να μην περιλαμβάνει και την Ξάνθη, ωστόσο ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή και των δικών της βαθμών.

Για την ακρίβεια για την επιστροφή των επτά από τους 12 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από την Ξάνθη και έχουν να κάνουν με την πολυϊδιοκτησία, μιας και οι άλλοι πέντε είναι για το πιστοποιητικό συμμετοχής της.

Η Ξάνθη δεν προσέφυγε στο CAS οπότε δεν περίμενε από την απόφασή του να της επιστραφούν βαθμοί. Ωστόσο το δεύτερο σκέλος της απόφασης, να επιστρέψει δηλαδή η υπόθεση και να δικαστεί εν νέοθ από την Εφέσεων κάνει τους «ακρίτες» αισιόδοξους πως θα πάρουν πίσω επτά βαθμούς. Και αυτό φυσικά, γιατί η Εφέσεων δεν θα λάβει ως δεσμευτική την απόφαση της ΕΕΑ.

Αν η παραπάνω εξέλιξη επαληθευθεί και η Ξάνθη πάρει πίσω τους επτά βαθμούς τότε θα βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στην κατηγορία καθώς δύσκολα δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τους άλλους πέντε βαθμούς αυτοί μάλλον μοιάζουν χαμένοι καθώς της αφαιρέθηκαν για το μετοχολόγιο. Βέβαια και πάλι με βάση το πόρισμα της ΕΕΑ.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα