X-RAY ROOM

Κλονίζεται η συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ! Η Super League 2, ο Άρης, η πλειοψηφία στην ΕΠΟ και οι μηνύσεις έχουν δημιουργήσει ρήγμα!

Οι πιθανότητες να χαλάσει η συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Ο Άρης, η ΕΠΟ και η SL2. Οι X-Ray ακτίνες του Sportime περνούν τα πάντα από κόσκινο.

Απαραίτητο το X-RAY. Επιβάλλεται θα λέγαμε. Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες είναι ραγδαίες. Από τη μήνυση που μπορεί να ταράξει τη συμμαχία ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το λόγο που έγινε αυτή, μέχρι και τον Άρη και την επόμενη μέρα της ΕΠΟ.

Η μήνυση που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και άνθρωπος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Διαμαντίδης σε Μελισσανίδη και Παπαδόπουλο είναι η κορυφή στο παγόβουνο που έχει μπει ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και ενόψει (και) των εκλογών στην ΕΠΟ το καλοκαίρι αναμένεται θερμό! Πολύ θερμό.

Καταρχήν το τελευταίο χρονικά συμβάν που έφερε και στο προσκήνιο το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ των δύο συμμάχων, και αναφερόμαστε στην μήνυση για απειλές που δέχθηκε ο Διαμαντίδης από Μελισσανίδη = Παπαδόπουλο έχει να κάνει με όσα συνέβησαν (ή θα είχαν συμβεί) πριν από παιχνίδι της Super League 2. Όπως το ακούτε, αυτή είναι η αφορμή.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένα το πρόβλημα ήταν η διαιτησία εννοείται. Το «να είσαι προσεκτικός» των «πάνω», δεν άρεσε στους «κάτω». Το γεγονός ότι υπήρξε άμεση ενημέρωση για το… κώδωνα που του έκρουσαν δεν άρεσε και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που την πληρώνει είναι ο διαιτητής. Η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια, τα βατράχια θα την πληρώσουν. Δύσκολο το καλοκαίρι! Σας το ξαναλέω. Πολύ δύσκολο.

Αφού η Καλαμάτα έχασε το τρένο, επόμενη στάση Καλλιθέα και πλέον το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην Super League. Χανιά και Ιωνικός μόνο αν ο ήλιος βγει από την δύση θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την άνοδο! Το τηλέφωνο λοιπόν ενόχλησε και η δράση του Βορρά έφερε την αντίδραση του Νότου. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Για να ακριβολογώ, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο τέλος. Πως το λένε οι Κινέζοι. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά κι αν δεν πάνε τότε δεν είμαστε στο τέλος. Κι επειδή τα πράγματα δεν είναι καλά, έχουμε ακόμα δρόμο για το τέλος.

Η ΕΠΟ και τα ζόρια της συμμαχίας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Ας μην λησμονήσουμε όμως και όσα έχουν προηγηθεί. Διότι, υπάρχουν και επεισόδια που παίχτηκαν νωρίτερα και δεν είχαν την ανάλογη ακροαματικότητα. Για την ώρα. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ με το X-Ray…

Ο προπονητής της Εθνικής είναι επίσης ένα δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ότι η σημερινή ΕΠΟ συνεδρίασε για να αποφασίσει ότι αρμόδια για να αποφασίσει είναι η επόμενη διοίκηση, για παράδειγμα. Ε, δεν το λες και ελπιδοφόρο για τη συνέχεια. Αυτή η κατάσταση δείχνει αν μη τι άλλο ένα πρόβλημα στην επικοινωνία και στην συνεργασία.

Εύκολα θα μπορούσε να κλείσει το θέμα χωρίς να περιμένουμε τις εκλογές του Ιουνίου και τον επόμενο πρόεδρο. Θα είναι ο Γκαγκάτσης; Θέλει! Ο Σαββίδης θέλει; Αν δεν θέλει; Και ο ΠΑΟΚ δεν αρκείται μόνο με τον πρόεδρο. Θέλει και την πλειοψηφία στην Εκτελεστική. Την πάτησε μια φορά ο Σαββίδης με τις ΕΠΣ, δεν θα την πατήσει ξανά. Τι να την κάνει την καρέκλα του προέδρου όταν (θα αποφασίζουν) οι υπόλοιποι;

Εδώ κολλάει και ο Άρης…

Τέλος, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ συμμαχία, αλλά δεν κόβεται στα τρία! Για να το πω τα πράγματα με το όνομά τους, σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται, όμως όχι με τα… συγκεκριμένα τρία. Κολεγιά και με ΑΕΚ και με Άρη δεν πρόκειται να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Ο Άρης του κόβει το πρωτάθλημα φέτος, την ώρα που η ΑΕΚ συναινεί στο αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές στα μεταξύ τους, Την ίδια στιγμή που το BIG5 είχε συμφωνήσει για ξένους και μόνο ξένους. Ο ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί πια πως η ΑΕΚ έχει και δική της ατζέντα. Και μάλιστα δεν είναι κρυφή. Φόρα παρτίδα τη μοστράρει στην πιάτσα.

Και εκείνη η φωτογραφία που όλοι περνούσαν τυχαίως από το γνωστό καφέ της Γλυφάδας, είδαν φως και μπήκαν και κάθισαν και στο ίδιο τραπέζι, επίσης δεν καταπίνεται εύκολα. Μα καθόλου εύκολα…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ