ΑΕΚ

Ο πονοκέφαλος του Ουζουνίδη στα εξτρέμ

Τα μετρημένα "κουκιά" που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει Βίντι
Ο πονοκέφαλος του Ουζουνίδη στα εξτρέμ

Τα χτυπήματα των τραυματισμών συνεχίζονται στην ΑΕΚ και η θέση στην οποία οι επιλογές του Ουζουνίδη μειώνονται δραματικά είναι εκείνη του εξτρέμ.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” έχει πραγματικό… πονοκέφαλο σχετικά με τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στα δυο μεσοεπιθετικά άκρα. Με τους Μπογέ και Αλμπάνη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα “πιτ”, τον Λόπες να… τρέχει να προλάβει το ματς της Βουδαπέστης, τα κουκιά είναι μετρημένα.

Το καλό νέο, μέσα στην ατυχία των τραυματισμών είναι το γεγονός πως ο Μάνταλος έχει επιστρέψει 100%. Ο 26χρονος μοιάζει φαβορί για τα αριστερά, με τους Μπακασέτα- Γκάλο να “παίζουν” για τη δεξιά πτέρυγα.

Ωστόσο, μια σημαντική παράμετρος είναι και η ετοιμότητα του Εσε Πόνσε. Ο Αργεντινός, βρίσκεται στα πλάνα του Ουζουνίδη, αλλά η χρησιμοποίησή του στην αρχική ενδεκάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Στην περίπτωση όμως που ο προπονητής του τον ρίξει εξ αρχής στην μάχη, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να παίρνει μια θέση στα εξτρέμ.

Η ταχύτητα και το γεγονός πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση σίγουρα βάζουν σε σκέψεις τον τεχνικό της “Ενωσης” για να τον δοκιμάσει ως ακραίο μεσοεπιθετικό.

Θλάση ο Αλμπάνης, δύσκολα με Βίντι

Η παγίδα του φαβορί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο πονοκέφαλος του Ουζουνίδη στα εξτρέμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.