ΑΕΚ

ΑΕΚ: Άμεσα εξελίξεις με Αρέγι

Τα καθοριστικά 24ωρα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση του 26χρονου αμυντικού μέσου
ΑΕΚ: Άμεσα εξελίξεις με Αρέγι

Χωρίς αμφιβολία, ένας από τους παίκτες που κέντρισε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Ο Αντριάν Αρέγι παραμένει στο προσκήνιο και η υπόθεσή του αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει.

Ο 26χρονος θέλει, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως την τελευταία εβδομάδα, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος από την μεριά της βλέπει στο πρόσωπό του μια υποσχόμενη περίπτωση για την κάλυψη του αμυντικού μέσου.

Ομως, όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η ομάδα που ανήκει (Τεμπερλέι) και ο σύλλογος που έχει τη δυνατότητα ενεργοποίηση της οψιόν για την αγορά του (Σαν Μαρτίν), είναι οι παράγοντες που καθυστερούν την υπόθεση, με το γνωστό νομικό κώλυμα της μοιρασιάς των ποσοστών της κατά τ’άλλα ικανοποιητικής πρότασης από πλευράς ΑΕΚ.

Υπό άλλες συνθήκες, αυτή η καθυστέρηση θα ήταν ικανή για να οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε τέλμα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από Αργεντινή, ο παίκτης όσο και ο εκπρόσωπός του εκφράζουν αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα συντελεστεί. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και από τα νομικά τμήματα της Σαν Μαρτίν και της «Τέμπε» που ασχολούνται με τις τελικές λεπτομέρειες.

Αυτό που χρειάζεται είναι… χρόνος. Οχι πολύς, μιας και οι εξελίξεις «τρέχουν» και νεότερα στο θέμα του Αρέγι αναμένονται ακόμα και αύριο, με τη Δευτέρα (10/12) να αποτελεί, σύμφωνα με τους Λατινοαμερικάνους μια ημέρα που θα δείξει αρκετά πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα του 26χρονου αμυντικού μέσου.

Το 24ωρο δηλαδή, το οποίο θα σημάνει αν πρόκειται να επιτευχθεί η συμφωνία των δυο συλλόγων της Αργεντινής, ώστε να υπάρξει το επόμενο και καθοριστικό βήμα.

Εξάλλου, το παιχνίδι με τη Νιούελς ήταν το τελευταίο του στην Αργεντινή, με τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί στην Ευρώη να είναι έκδηλος. Η μόνη περίπτωση για να… χαλάσει κάτι, είναι οι «κιτρινόμαυροι» να βρουν μια περίπτωση καλύτερη του Αρέγι στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΑΕΚ: Δύο… φευγάτοι για τον Ιανουάριο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Άμεσα εξελίξεις με Αρέγι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.