ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη λίστα ο Χαμάντ, τι λένε στην Πορτογαλία για Ερνάνι, Μανέ, Περέιρα

Στις 12 Ιανουαρίου είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς πως η ΑΕΚ δε θα πάρει εξτρέμ. Σίγουρο δεν είναι αλλά πιθανότητες υπάρχουν στον ορίζοντα και στην πρωταθλήτρια εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που τους προτείνονται με ορίζονται κυρίως, ο παίκτης να είναι στην ομάδα σίγουρα τη σεζόν 2019-2020. Στην ΑΕΚ προτάθηκε πρόσφατα ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που είχε...
ΑΕΚ: Στη λίστα ο Χαμάντ, τι λένε στην Πορτογαλία για Ερνάνι, Μανέ, Περέιρα

Στις 12 Ιανουαρίου είναι παρακινδυνευμένο να πει κανείς πως η ΑΕΚ δε θα πάρει εξτρέμ. Σίγουρο δεν είναι αλλά πιθανότητες υπάρχουν στον ορίζοντα και στην πρωταθλήτρια εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που τους προτείνονται με ορίζονται κυρίως, ο παίκτης να είναι στην ομάδα σίγουρα τη σεζόν 2019-2020.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε πρόσφατα ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που είχε τεθεί στα υπόψιν και το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Τζιλόαν Χαμάντ, τον 28χρονο Σουηδό ακραίο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Χάμαρμπι.

Το 2018 για τον διεθνή άσο ήταν εξαιρετικό με 33 ματς, 11 γκολ και 8 ασίστ και την ομάδα του να φτάνει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Ο Χαμάντ δεν τα έχει βρει με τη Χάμαρμπι αν και κάνει μαζί της προπονήσεις αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει και η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του.

Στην «Ένωση» διατηρούν στη λίστα τους και τις λύσεις από την Πορτογαλία και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Παρόλα αυτά τόσο ο Περέιρα όσο και ο Μανέ είναι πιο πιθανό, αυτήν τη στιγμή, να συνεχίσουν στη Γερμανία.

Ο Περέιρα στη Νυρεμβέργη, όπου και παίζει δανεικός και για τον Μανέ υπάρχει ενδιαφέρον από την Κολονία.

Όσο για τον Ερνάνι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sportime.gr, θεωρείται απίθανό να φύγει τώρα από την Πόρτο.

Στις τελευταίες επαφές που έγιναν, όμως, φαίνεται να εκφράστηκε από την ΑΕΚ πως το ενδιαφέρον παραμένει, είναι ζωηρό και πως θα εξεταστεί το ζήτημα για το καλοκαίρι.

ΑΕΚ: Εξελίξεις σύντομα με Σιμόες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Στη λίστα ο Χαμάντ, τι λένε στην Πορτογαλία για Ερνάνι, Μανέ, Περέιρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).