ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μπακασέτα- Κρίστιτσιτς στα Γιάννενα

Ο Σέρβος μέσος και ο Έλληνας επιτελικός χαφ βρίσκονται στις επιλογές του Ουζουνίδη για το ματς με τον ΠΑΣ
ΑΕΚ: Με Μπακασέτα- Κρίστιτσιτς στα Γιάννενα

Με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στα Γιάννενα για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στον ΠΑΣ (14/1, 19:30).

O 26χρονος επιτελικός χαφ επιστρέφει για πρώτη φορά στην αποστολή έπειτα από τα τέλη Νοεμβρίου. Δεν αποκλείεται φυσικά να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στο βασικό σχήμα, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ έως το 2022. Συν τοις άλλοις, ο “Μπάκα” είναι από τους παίκτες που εμπιστεύεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης και με τις ενέργειές του μπορεί να βοηθήσει σημαντικά για την επικράτηση.

Όσο για τον Σέρβο μέσο, τις τελευταίες ημέρες έβγαλε τις προπονήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του Δικεφάλου να τον συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή. Τα διαπιστευτήριά του τα έχει δείξει στον Ερυθρό Αστέρα φέτος και δεδομένα πρόκειται για μια ιδιαίτερα ποιοτική μονάδα.

Εφόσον το κρίνει ο 51χρονος προπονητής, το ντεμπούτο του “Νένο” δεν είναι απίθανη να πραγματοποιηθεί στο ματς με τους Γιαννιώτες.

Εξάλλου, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θα παραμείνει στην Αθήνα. Μια σημαντική απουσία στη μεσαία γραμμή που αναγκάζει τον Εβρίτη τεχνικό να βρει λύση στο κέντρο της Ένωσης.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή των “κιτρινόμαυρων”:

ΑΕΚ: Εξελίξεις σύντομα με Σιμόες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Με Μπακασέτα- Κρίστιτσιτς στα Γιάννενα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.