ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στην κηδεία του άτυχου εργάτη

Πλήθος κόσμου στον Κόκκινο Μύλο για τη νεκρόσημο ακολουθία του 60χρονου άντρα, με την οικογένεια της Ένωσης και την εργολήπτρια εταιρία να καταθέτουν στεφάνια
Η ΑΕΚ στην κηδεία του άτυχου εργάτη

Σε κλίμα οδύνης, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, έγινε σήμερα (14/1) το μεσημέρι η κηδεία του άτυχου εργάτη της Αγιά Σοφιάς, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από πτώση από τη σκαλωσιά που βρισκόταν.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία έδωσε δυναμικό παρών η οικογένεια της ΑΕΚ. Στεφάνια στην μνήμη του άτυχου εργάτη κατέθεσαν η ΑΕΚ ΠΑΕ, η Δικέφαλος 1924, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχωνςη Original 21 και η Ερμώνασσα. 

Οι Νίκος Στράτος και Αγγελική Αρκάδη εκπροσώπησαν ΠΑΕ ΑΕΚ και ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ αντίστοιχα, ενώ από πλευράς παλαιμάχων ήταν εκεί οι Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Συμιγδαλάς.

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες στις ρεβάνς των «16»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ΑΕΚ στην κηδεία του άτυχου εργάτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.