ΑΕΚ

Μάνταλος: «80% νίκη προπονητή»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έβγαλε το καπέλο στο κοουτσάρισμα του Ουζουνίδη κόντρα στον ΠΑΣ
Μάνταλος: «80% νίκη προπονητή»

Από τα πόδια του ξεκίνησε ο χορός των γκολ της ΑΕΚ στα Γιάννενα. Ο Πέτρος Μάνταλος, ερωτηθείς για το ματς απέναντι στην ομάδα του Πετράκη, έσπευσε να επισημάνει το πρόσωπο που πρέπει να πιστωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο της επικράτησης.

Ο αρχηγός της Ένωσης ανέφερε στην κάμερα της Nova, πως η νίκη οφείλεται στο κοουτσάρισμα και το σχήμα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του, αφιερώνοντας τη νίκη στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, Αλεξέι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάνταλος:

«Αυτή η νίκη θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια. Αυτός ήταν ο στόχος, να κάνουμε μια νέα αρχή, είμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση και θέλουμε να βγούμε από αυτή. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής ήταν βάσει του αντιπάλου. Η εύκολη νίκη είναι κατά 80% διαβάσμενη από τον προπονητή. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, πήραμε μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα αλλά σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ΑΕΚ δυνατή, περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα αλλά θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μου έχει ασκηθεί αρκετή κριτική, μερικές φορές σωστά, μερικές λάθος, εγώ πάντα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ένας φίλαθλός μας έχασε τη ζωή του και η αποψινή νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν».

ΑΕΚ: Ήθελε 3-5-2 και Μπακασέτα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνταλος: «80% νίκη προπονητή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.