ΑΕΚ

Ουζουνίδης για νίκη με ΠΑΣ: «Δεν είναι θέμα απαντήσεων»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου
Ουζουνίδης για νίκη με ΠΑΣ: «Δεν είναι θέμα απαντήσεων»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου αν αυτή η εικόνα της ομάδας στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ αποτέλεσε μια απάντηση.

Ο ίδιος το αρνήθηκε τονίζοντας πως «δεν είναι θέμα απαντήσεων, απλώς δεν άρεσε η εικόνα που έβγαζε η ΑΕΚ στο γήπεδο».

Αναλυτικά ο Ουζουνίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου: Για το σχήμα της ΑΕΚ: «Το σχήμα είναι ανάλογα με τους παίκτες που έχουμε. Περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι ακριβώς το υλικό μας και αναλόγως θα προσαρμόσουμε την ομάδα. Με την τριάδα στην άμυνα σήμερα πήραμε αυτά που περιμέναμε ότι θα πάρουμε».

Για το αν η νίκη είναι μία απάντηση; «Δεν θα έλεγα ότι θα υπάρχουν επικριτές προς εμένα. Νομίζω ότι δεν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν. Δεν υπάρχει θέμα απαντήσεων. Είναι πολύ σημαντικό πώς ανταποκρίνεσαι στις δύσκολες στιγμές.

Εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα που φέτος ξεκινήσαμε καλά και στην πορεία δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Για πολλούς αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Για μένα ήταν. Όταν αλλάζει για παράδειγμα η μεσαία γραμμή και τα πρόσωπα, είναι λογικό για εμένα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα».

Για τον Κρίστιτσιτς: «Είναι ένας παίκτης που έπαιζε όλα τα ματς, είχε να κάνει προπονήσεις από τις 20 Δεκεμβρίου. Έχουμε μιλήσει μαζί του, είπαμε να τον βάλουμε σιγά-σιγά και όχι απότομα. Δεν νομίζω ότι θα πάρει καιρό η ένταξή του στην ομάδα γιατί μιλάμε για ένα παιδί που έχει συνηθίσει να παίζει συνέχεια παιχνίδια».

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-4: Τυφώνας «Πόνσε» στους «Ζωσιμάδες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης για νίκη με ΠΑΣ: «Δεν είναι θέμα απαντήσεων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.