ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει για το καλοκαίρι τον Ντιένγκ»

Διαβάστε το δημοσίευμα του France Football για τον νεαρό μέσο της Αλζέ
«Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει για το καλοκαίρι τον Ντιένγκ»

Tην υπόθεσή του Αλιού Ντιένγκ η ΑΕΚ δεν έχει σταματήσει να την παρακολουθεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά όπως επισημαίνουν ΜΜΕ από τη Γαλλία, η Ένωση προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του για το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε το έγκυρο France Football, «η πρόταση της ΑΕΚ για τον αμυντικό μέσο της Αλζέ είναι πλέον συγκεκριμένη. Η 4η ομάδα στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος έχει προτείνει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ για να καρπωθεί τις υπηρεσίες του παίκτη από το Μπαμακό».

Επίσης, πέρα από το ύψος της προσφοράς το οποίο ήταν κάτι γνωστό, όπως και η έκβαση στην κρούση της ΑΕΚ, το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως «το ελληνικό κλαμπ ευελπιστεί σε θετική κατάληξη με την επίτευξη συμφωνίας από τον χειμώνα για το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και η Αλζέ βρίσκεται στην κούρσα για τον τίτλο και δεν θέλει να αφήσει τον παίκτη να φύγει στον Ιανουάριο».

Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» για την ώρα δεν φαίνεται να ασχολούνται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

ΑΕΚ: Το νέο σύστημα και ο «τελειωμένος» Γκάλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει για το καλοκαίρι τον Ντιένγκ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.