ΑΕΛ

ΑΕΛ κατά ΕΠΟ λόγω τιμωρίας του Κούγια

Οι "βυσσινί" διαμαρτύρονται για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον πρόεδρο της ΠΑΕ, όσον αφορά τις δυσμενείς κρίσεις του για τη διαιτησία των Λάμπρου – Γιαννίκου στο ματς με την Ξάνθη
ΑΕΛ κατά ΕΠΟ λόγω τιμωρίας του Κούγια

Επιθετική ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά της ΕΠΟ, με αφορμή το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Η ποινή αφορά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ μετά το ματς στη Ξάνθη, οι οποίες εκτιμήθηκαν ως δυσμενείς κρίσεις από την πειθαρχική επιτροπή.

Οι “βυσσινί” βάλλουν κατά της ομοσπονδίας και του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου.

Και παρομοιάζουν τη διαιτησία του Λάμπρου με εκείνες της περιόδου της «παράγκας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα εξεδόθη η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του κ. Κούγια αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη βρώμικη διαιτησία των Λάμπρου – Γιαννίκου στο παιχνίδι Ξάνθη – ΑΕΛ.

Όπου έγινε το όργιο των διαιτητών Λάμπρου – Γιαννίκου εις βάρος της ΑΕΛ, με τις δύο αποβολές σε καθαρές φάσεις, τις 10 κίτρινες κάρτες, τον καταλογισμό ανύπαρκτων οφσάιντ εις βάρος της ΑΕΛ και τον καταλογισμό πέναλτι εις βάρος της ΑΕΛ στο 85ο λεπτό σε φάση 5 μέτρα έξω από την περιοχή, που δεν ήταν καν φάουλ.

Γι αυτήν την διαιτησία των δύο αυτών νέων φρούτων της διαιτησίας, που όμοια της δεν έχει υπάρξει ούτε στην περίοδο της πρώτης παράγκας του Θωμά Μητρόπουλου και των μαθητών του, εξαιτίας της οποίας η ΑΕΛ έχασε 3 βαθμούς στην Ξάνθη.

Αλλά και άλλους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με τη Λαμία, λόγω των αποβολών και των τραυματισμών των καλυτέρων παικτών της.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αντί να απαλλάξει τον κ. Κούγια για τις αλήθειες που αποκάλυψε μετά το βρώμικο αυτό παιχνίδι, του επέβαλε πρόστιμο 30.000€ αρχίζοντας το σκεπτικό της αποφάσεως:

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ» του επιβάλλουμε πρόστιμο 30.000€ «ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Διαιτητικά λάθη: Οι «μια χαρά» και οι… δυο τρομάρες!

ΑΕΛ: Με οδηγό τον Ντέλετιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ κατά ΕΠΟ λόγω τιμωρίας του Κούγια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.