ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Διαιτητικά λάθη: Οι «μια χαρά» και οι… δυο τρομάρες!

Διαιτητικά λάθη θα υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική. Το θέμα είναι πως υπάρχουν λάθη και… λάθη. Έγιναν ουκ ολίγα πάλι. O Νίκος Μαρκάτος τα αναλύει παιχνίδι με παιχνίδι.
Διαιτητικά λάθη: Οι «μια χαρά» και οι… δυο τρομάρες!

Πολλά και κραυγαλέα τα διαιτητικά λάθη της 10ης αγωνιστικής στη Super League. Αυτά βλέπει ο Περέιρα και θα φέρνει ξένους ρέφερις μέχρι να… πιάσει ο Τομ τον Τζέρι!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 2-1
Τα πιο «χοντρά» διαιτητικά λάθη έγιναν στη Λιβαδειά. Διαιτητής ο Γρατσάνης (Τρικάλων). Δεν υπάρχει το πέναλτι που δίνει στον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει το φάουλ (το μαρκάρισμα είναι εντός περιοχής) που κερδίζει στο δεύτερο γκολ ο Λεβαδειακός και επίσης δεν υπάρχει γκολ στην εκτέλεση του αφού η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Βοηθός ο Καρατζίκας (Αθηνών). Θα «ξεκουραστεί» αρκετά ο ρέφερι.

ΑΕΛ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Σωστή η αποβολή του Τσικάρσκι, αλλά το πρώτο γκολ της ΑΕΛ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Φατιόν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, η κίνηση να αποφύγει τη μπάλα «προδίδει» συμμετοχή του στη φάση. Οφσάιντ, αλλά δεν σήκωσε τη σημαία του ο Πάτρας (Μακεδονίας). «Ψυγείο» ο βοηθός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ 1-1
Για τον Ελβετό, μισοάδειο το ποτήρι. «Λίγος» στον πειθαρχικό έλεγχο και πέναλτι σε χέρι του Μακέντα στο 84’ το οποίο όμως δεν καταλογίζει.

ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
Αν έβλεπε και το χέρι του Επστάιν, θα ήταν μια χαρά ο Βρεσκάς Στο 77’ υπάρχει πέναλτι για τον Αστέρα δεν δόθηκε. Σωστές οι αποβολές Βάντερσον και Πασαλίδη. Τώρα γιατί διαμαρτύρεται η Λαμία, άγνωστο. 7.9 από τον παρατηρητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΡΗΣ 1-2
Λάθος με λάθος έχει διαφορά. Και εδώ δεν δόθηκε πέναλτι (υπέρ του Απόλλωνα), αλλά για να το δεις θέλεις 10 ριπλέι. Οφσάιντ ο Κύργιας στο γκολ του Απόλλωνα. Οριακό, αλλά είναι. Και από στατική φάση. Το έχασε ο Κόλλιας (Ηπείρου). Πάει μαζί τους ο παρατηρητής, μαθαίνω. Και καλά κάνει.

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2
Πολύ καλός ο Διαμαντόπουλος. Κάτι «χλιαρές» διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ για το δοκάρι του Μάνταλου ότι πέρασε η μπάλα τη γραμμή, αλλά δεν είχαν δίκιο. Το «έπιασε» ο βοηθός Ψαρρής (Ζακύνθου). Ευχαριστημένος ο… απαιτητικός Μπίκας (Χαλκιδικής).

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1
Κανένα πρόβλημα ο Τσαμούρης. Μια φάση «έκατσε» στον Πειραιώτη ρέφερι και ήταν σωστός. Στο 36’ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Λουσέρο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση.  Η μπάλα πάει στο χέρι από πολύ μικρή απόσταση και ο παίκτης του Παναιτωλικού, δεν έχει το χρονικό περιθώριο ν’ αντιδράσει.

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1
Kόντρα στους «ειδικούς», μια χαρά μου φάνηκε ο Κομίνης. Κανένα φάουλ στον Γέντρισεκ πριν το γκολ του Πανιωνίου. Στο 23’ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κόστιτς, αλλά δεν είναι πέναλτι. Ο παίκτης του Πανιωνίου δεν έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα με το χέρι. Δεν αποκομίζει πλεονέκτημα έναντι αντιπάλου γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος. Η μπάλα πάει στο χέρι από εξοστρακισμό.  Στο 60’ υπάρχει πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, αλλά νωρίτερα η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου ολόκληρη αλλά δεν το είδε ο βοηθός Mεϊντάνας (Αχαϊας).

«Σκέφτεται ο Μαρινάκης τον Μήτρογλου»

Απομακρύνουν ότι έχει σχέση με τον Ερέρα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτητικά λάθη: Οι «μια χαρά» και οι… δυο τρομάρες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!