ΑΕΛ

Φέστα: «Χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα»

Όλα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης
Φέστα: «Χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα»

Την ικανοποίηση του για την εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε ο Τζιανλούκα Φέστα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και στην καλή αμυντική λειτουργία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φέστα στην συνέντευξη τύπου

«Καταρχήν θέλω να πω, ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σκοράραμε ένα τέρμα. Μετά όμως την επίτευξη του τέρματος, οπισθοχώρησε η αμυντική μας γραμμή.

Τους δώσαμε έτσι την ευκαιρία να παίζουν τη μπάλα αυτοί με ευκολία. Ακόμα κι έτσι δεν ρισκάραμε εμείς, αλλά βεβαίως μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο τέλος δικαιούμασταν αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα.

Επίσης και οι παίκτες που σήμερα δεν ήταν στην ομάδα, στην 18άδα, ακόμη και απ’ έξω, υποστηρίζουν την ενδεκάδα που ξεκινάει συνεχώς και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μία συμπαγή ομάδα».

ΑΕΛ – Απόλλων Σμύρνης 3-0: «Καλπάζει» προς την παραμονή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέστα: «Χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.