ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Προτείνει την αντικατάσταση του Περέιρα

Πολλά τα παράπονα των «κυανόλευκων» για τη διαιτησία του Κοτσάνη και όχι μόνο
Απόλλων Σμύρνης: Προτείνει την αντικατάσταση του Περέιρα

Σε ευθεία κόντρα με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα φαίνεται πως έρχεται ο Απόλλων Σμύρνης. Οι άνθρωποί του βράζουν για τη διαιτησία του Κοτσάνη και για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτή οι «κυανόλευκοι» προτείνουν την αντικατάσταση του προέδρου της ΕΠΟ. Μεταξύ άλλων του προσάπτουν πως ενδιαφέρεται μόνο για τα ντέρμπι και όχι συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα,

Ελπίζουμε να παρακολουθήσατε τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Άρη. Προφανώς θα καμαρώσατε τον διαιτητή που σφύριζε στο συγκεκριμένο ματς. Αυτόν που δεν είδε το πέναλτι που είδαμε όλοι εμείς. Το έργο το είχαμε ξαναδεί και προφανώς θα το ξαναδούμε. Όμως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Άλλωστε τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε; Να μας παίξει κάποια μέρα ένας διαιτητής που θα βλέπει τα πέναλτι που είναι, δεν θα κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ τους παίκτες μας και δεν θα σφυρίζει ανάποδα τα φάουλ. Θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους. Κόντρα στους αντιπάλους μας που μας παίζουν με τρεις επιπλέον παίκτες, κόντρα στους πάντες.

Πριν από μια εβδομάδα σας ζητήσαμε να στείλετε και σε εμάς ξένους διαιτητές και να πάψετε να βλέπετε τους αγώνες ομάδων όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης ως εκκολαπτήριο Ελλήνων διαιτητών. Κατανοούμε ότι στέλνετε τους ξένους διαιτητές στα ματς από τα οποία κινδυνεύει η θέση σας. Άλλωστε γι’ αυτήν και μόνο δείχνετε να ενδιαφέρεστε. Πιθανολογούμε ότι την ΕΠΟ απασχολεί περισσότερο από την καρέκλα σας το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό της προτείνουμε την άμεση αντικατάστασή σας».

Άρης: «Διπλό» στη Ριζούπολη με Γκάμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης: Προτείνει την αντικατάσταση του Περέιρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.