ΑΡΗΣ

Γκαρσία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο

Ο Ματέο Γκαρσία έγινε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και την Τρίτη (13/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Γκαρσία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο

Ο Ματέο Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τον Άρη, αλλά δεν κατάφερε να βγάλει όλο το παιχνίδι, αφού ένιωσε ενοχλήσεις κι έγινε υποχρεωτικά αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός του Άρη είχε πολύ έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε στα πρώτα επτά λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, εν τέλει δεν μπορούσε να συνεχίσει κι έγινε αλλαγή.

Την Τρίτη (13/11) ο μεσοεπιθετικός του Άρη θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ το θετικό είναι ότι μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει και η διακοπή, οπότε θα έχει χρόνο να αποθεραπευτεί.

Μάλιστα στην αλλαγή του αναφέρθηκε και ο Απόστολος Τερζής, ο οποίος τόνισε: «Ο Γκαρσία είχε ένα χτύπημα από το πρώτο ημίχρονο και μας το είπε στα αποδυτήρια.  Είπαμε να δούμε πώς θα ξεκινούσε στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. Μετά από ένα σημείο φαινόταν ότι είχε βαρύνει το πόδι του, κούτσαινε κι έτσι τον αντικαταστήσαμε».

Άρης: «Διπλό» στη Ριζούπολη με Γκάμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκαρσία: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.