ΑΡΗΣ

Παντελίδης: «Απ’ τα χειρότερά μας, δεν θα ξανασυμβεί»

Απογοητευμένος ο τεχνικός του Άρη από την εικόνα της ομάδας του στο Περιστέρι
Παντελίδης: «Απ’ τα χειρότερά μας, δεν θα ξανασυμβεί»

Ο Άρης δεν δικαιούταν κάτι στο Περιστέρι, κάτι το οποίο παραδέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του, στις επιλογές της 11άδας που δεν του βγήκαν και στην εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν είναι η αναμενόμενη.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

“Στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω ότι πραγματικά δε μπήκαμε στο γήπεδο. Είναι από τα χειρότερα που έχει κάνει ο ΑΡΗΣ. Μας έδωσε τη δυνατότητα το παιχνίδι να πάρουμε κάτι. Χάσαμε για ακόμα μια φορά πέναλτι. Πολύ γρήγορα ήρθε το δεύτερο γκολ, αλλά σίγουρα η αντίδραση μας μετά το 2-1 και το 3-2, δεν είναι καλή. Κοιτάξαμε να πάμε ψηλά χωρίς να δούμε τι γίνεται πίσω. Αυτό το 4-2 δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδικηθήκαμε από το παιχνίδι. Κέρδισε δίκαια ο Ατρόμητος”.

Για το αν του βγήκαν οι επιλογές των Κολάσο, Μάβραϊ και Τζανακάκη: “Όχι ιδιαίτερα”.

Για το αν με τη σημερινή εμφάνιση “πάει” πίσω: “Το πρώτο ημίχρονο είναι ότι χειρότερο έχω δει φέτος. Πρώτα απ’ όλα είμαι υπεύθυνος εγώ. Δεν είναι πισωγύρισμα”.

Για τη λογική της επιλογής του Μάβραϊ: “Εξαρτάται από τη προπόνηση και από τι στοχεύει να χτυπήσει ο αντίπαλος προπονητής. Ήμουν σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να χτυπήσει στη πλάτη μας”.

Για το αν το πέναλτι είναι η καθοριστική στιγμή του αγώνα: “Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μας πίεσε ψηλά και στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε τη μπάλα. Δεν είναι τόσο το πέναλτι που χάνουμε αλλά το γκολ που δεχόμαστε γρήγορα. Είναι η καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού”.

Για τα γκολ που δέχονται οι ομάδες του, με διάφορους τρόπους στα τελευταία λεπτά και το αν είναι κακοδαιμονία: “Ασφαλώς και εμείς έχουμε σημειώσει τέρματα στα τελευταία λεπτά. Αν υπήρχε εξήγηση, τα παιχνίδια θα τελείωναν στο 85′”.

Για το “ντεφορμάρισμα” του Ματέο Γκαρσία: “Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι μια περίοδος που δε του βγαίνουν κάποια πράγματα, αλλά πιστεύω πως σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται, αν του μιλήσεις και βρεθείς δίπλα του, στο τέλος θα πάρεις αυτά που πρέπει”.

Ατρόμητος – Άρης 4-2: Ξανά 2ος σε ματς «ροντέο»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελίδης: «Απ’ τα χειρότερά μας, δεν θα ξανασυμβεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.