ΑΡΗΣ

Άρης: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κόρχουτ

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Μιχάλι Κόρχουτ, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη – Το Σάββατο (12/1) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει
Άρης: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κόρχουτ

Ο Άρης κλείνει μία-μία τις μεταγραφικές του εκκρεμότητες και από το απόγευμα της Παρασκευής (11/1), βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλι Κόρχουτ.

Ο 31χρονος Ούγγρος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με την Χάποελ Μπερ Σεβά και ήρθε στην Ελλάδα για να σφραγίσει την προφορική συμφωνία με τους «κίτρινους».

Ο ίδιος επέλεξε να μην κάνει δηλώσεις στην άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Το Σάββατο (12/1) το πρωί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες αν δεν βγάλουν κανένα πρόβλημα, τότε ο Κόρχουτ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ούγγρος θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, αφού να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα είχε 10 συμμετοχές κι ένα γκολ (σε 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του Ισραήλ).

Άρης: Παραμένουν αμφίβολοι οι Γιουνές, Σιώπης, Διαμαντόπουλος

Άρης: Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Κορχούτ

Άρης: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κόρχουτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.