ΑΡΗΣ

Άρης: Με Γιουνές η αποστολή

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκε σήμερα ο Άρης και οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής  του πρωταθλήματος. Κανονικά ο Γιουνές. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει...
Άρης: Με Γιουνές η αποστολή

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκε σήμερα ο Άρης και οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής  του πρωταθλήματος. Κανονικά ο Γιουνές.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρόυνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μαρτίνεζ, Γιουνέζ, Ματίγια, Μενέντεζ, Γκολάσο, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

ΑΕΚ: Με Μπακασέτα- Κρίστιτσιτς στα Γιάννενα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Με Γιουνές η αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.