ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: «Να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά την ήττα από την Ξάνθη
Παντελίδης: «Να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Απογοητευμένος ο Σάββας Παντελίδης από τη νέα ήττα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ξάνθη.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στους λόγους του άσχημου αποτελέσματος, τόνισε πως η ήττα πρέπει να πεισμώσει την ομάδα του και επεσήμανε πως θα πρέπει ν’ αλλάξει ριζικά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται ο Αστέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου:

“Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ’ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Οτι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά δεν μας απογοητεύει”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει άμεσα για να παίρνει ο Αστέρας βαθμούς: “Πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 0-1: Οι Αρκάδες τις φάσεις, ο Γέντρισεκ το γκολ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελίδης: «Να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.