ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Συλλεκτική και εορταστική εμφάνιση! (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε μία συλλεκτική εμφάνιση, την οποία θα φορέσει στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό
Αστέρας Τρίπολης: Συλλεκτική και εορταστική εμφάνιση! (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει φορέσει μερικές πολύ εντυπωσιακές φανέλες τα τελευταία χρόνια, αλλά η τελευταία που έβγαλε εν όψει και της χριστουγεννιάτικης περιόδου είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Σε συνεργασία με την εταιρία που παρέχει το ενδυματολογικό υλικό, οι Αρκάδες έβγαλαν μία εμφάνιση για την περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία θα φορεθεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα είναι προς διάθεση στον κόσμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η εμφάνιση είναι μαύρη με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες σε όλο το εύρος της. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η εταιρία MACRON, που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα, σχεδίασε για τον ΑΣΤΕΡΑ μία special edition εμφάνιση για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Από την Τρίτη (11/12) και σε περιορισμένο αριθμό η συλλεκτική εμφάνιση βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, starstore.gr.

Στον αγώνα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ θα αγωνιστούν με την εμφάνιση που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνους και για όλους εμάς από την MACRON για τα φετινά Χριστούγεννα.

Η φαντασία συνάντησε την τέχνη και ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνεχίζει να εκπλήσσει τους φιλάθλους του με ξεχωριστές προσφορές που τον ενώνουν μαζί τους. Υποδεχτείτε την XMAS LIMITED SPECIAL EDITION εμφάνιση της ΠΑΕ και ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί για τη νίκη!».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και βίντεο από την παρουσίαση της νέας εμφάνισης:

Αστέρας: Εισιτήρια από 10 ευρώ με ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης: Αντίδραση για τις αποδοκιμασίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης: Συλλεκτική και εορταστική εμφάνιση! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.